Uvećan levi krajnik, beli čepić na njemu .. šta i kako?

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
bubblegum
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2012 4:04 pm

Uvećan levi krajnik, beli čepić na njemu .. šta i kako?

Post od bubblegum »

Ćaos drugari ..

Evo već drugi mesec za redom gledam kako se stvari menjaju sa mojim levim krajnikom i ne znam šta da radim ..
Naime, kada pogledam na ogledalo on je dosta uvećan .. u poređenju sa desnim i počeli su da se javljaju oni beli (gnojni) čepovi iz čista mira.
Grlo me ne boli, samo je krajnik dosta uvećan i kako jedan od tih čepova "ispadne" za dan-dva na nekom drugom delu krajnika se pojavi novi.
Do sada ih je bilo toliko da kada se pogleda krajnik sav je nekako .. kao "izdubljen" od njih .. tipa .. kada jedan ispadne pa ostane udubljenje kao znak da je bio tu.
Ne znam od čega se stvaraju, higijena je na bolesno visokom nivou ..
Inače, problem pored toga što su tu je i sam neprijatan miris koji skoro pa da ne može da se neutrališe :cry:

Pored ovoga, sa vremena na vreme se pojavi na kraju grla, isto na levoj polovini, .. kao neka beličasta sluz ili nešto sl. tome .. bude dan .. dva max. i nestane i kada je ona tu imam bllaaage bolove u grlu (nešto tipa kao prehlada samo mnogo blaži oblik) .. kada to prođe prođu i bolovi u grlu ..

Za svo ovo vreme desni krajnik skroz ok .. niti je uvećan niti ima čepove .. a tekstura je skroz glatka.

Da li imate neki pametan savet šta mi je činiti ili eventualno šta bi mogao biti problem?

Veliko hvala unapred na informacijama ..
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Uvećan levi krajnik, beli čepić na njemu .. šta i kako?

Post od x3x »

2 meseca imas gnojnu anginu verovatno i ne ides kod lekara?!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Dr.Animal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 23, 2012 12:55 pm

Post od Dr.Animal »

To samo mozes ra rijesis operacijom krajnika tj. da ih izvadis......sto se tice toga to nije nista strasno evo ja sam ih izvadio prije 5 dana .... i ja sam imao mnoge probleme sa njima......strasno ..... ako te bilo koji doktor predlozi za operaciju idi i rijesi to .... bice ti bolje kada ti kazem :D
Korisnikov avatar
drdusan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 14, 2009 9:44 pm
Kontakt:

Post od drdusan »

Operacija krajnika
Centar za Sluh i Ravnotezu http://www.orl.rs
Odgovori