Evo već drugi mesec za redom gledam kako se stvari menjaju sa mojim levim krajnikom i ne znam šta da radim ..
Naime, kada pogledam na ogledalo on je dosta uvećan .. u poređenju sa desnim i počeli su da se javljaju oni beli (gnojni) čepovi iz čista mira.
Grlo me ne boli, samo je krajnik dosta uvećan i kako jedan od tih čepova "ispadne" za dan-dva na nekom drugom delu krajnika se pojavi novi.
Do sada ih je bilo toliko da kada se pogleda krajnik sav je nekako .. kao "izdubljen" od njih .. tipa .. kada jedan ispadne pa ostane udubljenje kao znak da je bio tu.
Ne znam od čega se stvaraju, higijena je na bolesno visokom nivou ..
Inače, problem pored toga što su tu je i sam neprijatan miris koji skoro pa da ne može da se neutrališe

Pored ovoga, sa vremena na vreme se pojavi na kraju grla, isto na levoj polovini, .. kao neka beličasta sluz ili nešto sl. tome .. bude dan .. dva max. i nestane i kada je ona tu imam bllaaage bolove u grlu (nešto tipa kao prehlada samo mnogo blaži oblik) .. kada to prođe prođu i bolovi u grlu ..
Za svo ovo vreme desni krajnik skroz ok .. niti je uvećan niti ima čepove .. a tekstura je skroz glatka.
Da li imate neki pametan savet šta mi je činiti ili eventualno šta bi mogao biti problem?
Veliko hvala unapred na informacijama ..