Hemoroidi ili mozda nesto gore!

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
StefanF
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2012 12:05 am

Hemoroidi ili mozda nesto gore!

Post od StefanF »

Pozdrav,

Imam jedan problem, pojavio se pre par dana. Odem u vece posle trcanja i u sred "radnje" osetim da me nesto zasvrbi na cmaru, i vidim malo krvi na tolet papiru. Obrisem se ja i operem, i opipam, kad ono kao mali zulj! Okrugao mekan, ali kad ga pritisnem ne boli! Sledecih par dana nemam nikakve bolove niti neke druge ne prijatnosti, ali sada mi je anus malo naduven, i to je to. Ja naravno ukucam po netu, da vidim sta bi moglo da bude, vidim hemoroide, ali mi se simptomi ne slazu! :D sad vas ja pitam, sta bi to moglo da bude? Da nije nesto ozbiljnije? :D
StefanF
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 23, 2012 12:05 am

Re: Hemoroidi ili mozda nesto gore!

Post od StefanF »

Jos da dodam, ta naduvenost se samo pojavi kad sednem na WC, inace nema sanse da ih osetim ili napipam dok stojim ili u nekom drugom polozaju. Posto treniram, dosta se naprezem sto u teretani sto dok trcim ili na nekoj drugoj aktivnosti, mozda je do toga, ali sto se tice ishrane pre mesec dana sam promenio rezim ishrane zbog priprema za sezonu, tako da ishrana ne bi trebala da je problem :)
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

a zasto ne odes kod lekara?
Rouzi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 09, 2012 4:08 pm

Post od Rouzi »

Od lekara Opste prakse trazite uput za specijalistu Protektologa-On ce Vam dati Najstrucnije misljenje kao i terapiju.Odradite sto PRE!!
Odgovori