Probao sam ispirati propolisom, stavljao gingival gel,menjao paste al mi skoro svaki put kad perem zube krvari izmedju 1 i 2. a ponekad i kad zagrizem nesto pa cak i bez ikakvog fizickog dodira necim.
NE ZNAM STA DA RADIM?
krvarenje desni
Re: krvarenje desni
Mozda je upala desni, treba da odes kod stomatologa.
Mozes u medjuvremenu koristiti gengigel gel, i ispirati Lacalut rastvorom.
Mozes u medjuvremenu koristiti gengigel gel, i ispirati Lacalut rastvorom.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
hvala u svakom slucaju
da napomenem da imam vestacke navlake-most i pre nekoliko godina sam se zalio lzubaru da se oseca negativan miris --kaze--tako je to kod vestackih--sta da kazem..
da napomenem da imam vestacke navlake-most i pre nekoliko godina sam se zalio lzubaru da se oseca negativan miris --kaze--tako je to kod vestackih--sta da kazem..
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2012 4:09 pm
Imala sam slican problem...Od srca bih svima preporucila svog stomatologa dr Aleksandra, cija ordinacija se nalazi u YU Biznis Centru na Novom Beogradu-Telefon 064 369 91 98 ili 011 31 31 100. Verujem da cete prijatnim savetom i kvalitetnom uslugom, svi biti zadovoljni. Pregled je besplatan!vasa napisao:hvala u svakom slucaju
Guglam nesto i naletim na ovaj forum...Iscitao par tema vezanih za zube i u svakoj od njih naletim na ovu draganu ercovski koja otvoreno reklamira jednu te istu ordinaciju. BANUJTE JE!
Ima 10 postova na forumu i svih 10 je cista reklama!
Ako joj je do reklame, neka plati pa ce biti okacena na sajtu doctor.rs
Hvala!
Ima 10 postova na forumu i svih 10 je cista reklama!

Ako joj je do reklame, neka plati pa ce biti okacena na sajtu doctor.rs
Hvala!