krvarenje desni

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

krvarenje desni

Post od vasa »

Probao sam ispirati propolisom, stavljao gingival gel,menjao paste al mi skoro svaki put kad perem zube krvari izmedju 1 i 2. a ponekad i kad zagrizem nesto pa cak i bez ikakvog fizickog dodira necim.
NE ZNAM STA DA RADIM?
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: krvarenje desni

Post od x3x »

Mozda je upala desni, treba da odes kod stomatologa.

Mozes u medjuvremenu koristiti gengigel gel, i ispirati Lacalut rastvorom.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

hvala u svakom slucaju
da napomenem da imam vestacke navlake-most i pre nekoliko godina sam se zalio lzubaru da se oseca negativan miris --kaze--tako je to kod vestackih--sta da kazem..
ercovka Dragana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2012 4:09 pm

Post od ercovka Dragana »

vasa napisao:hvala u svakom slucaju
da napomenem da imam vestacke navlake-most i pre nekoliko godina sam se zalio lzubaru da se oseca negativan miris --kaze--tako je to kod vestackih--sta da kazem..
Imala sam slican problem...Od srca bih svima preporucila svog stomatologa dr Aleksandra, cija ordinacija se nalazi u YU Biznis Centru na Novom Beogradu-Telefon 064 369 91 98 ili 011 31 31 100. Verujem da cete prijatnim savetom i kvalitetnom uslugom, svi biti zadovoljni. Pregled je besplatan!
d.stole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 08, 2011 6:09 pm

Post od d.stole »

Guglam nesto i naletim na ovaj forum...Iscitao par tema vezanih za zube i u svakoj od njih naletim na ovu draganu ercovski koja otvoreno reklamira jednu te istu ordinaciju. BANUJTE JE!
Ima 10 postova na forumu i svih 10 je cista reklama! :evil:

Ako joj je do reklame, neka plati pa ce biti okacena na sajtu doctor.rs

Hvala!
Odgovori