Glavobolja od ociju pri voznji auta,i drugi problemi sa ocim

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
jolip
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2012 1:56 pm

Glavobolja od ociju pri voznji auta,i drugi problemi sa ocim

Post od jolip »

Pozdrav!
Molim za vase misljenje u vezi sa ovim problemima koje imam vec duzi niz godina!
Imam 39 godina,plave oci(svetle), prepisana mi je pre vise godina neka slaba dioptrija
koju ja bas i nisam mogao da ispostujem jer mi je takav posao,ali problem mi je vise vezan za zdravlje samih ociju kao organa i/ili jos nekih organa koji su u direktnoj vezi sa ocima(Ovo je moje laicko misljenje). Dakle,posle oko jednog sata voznje auta,pocinju mi se oci crveniti i peckati,a takodje i taj specifican bol u predelu ceonog-medjuocnog dela,malo i slepoocnica,ali i nekako unutra dublje u glavi spram cela! Takodje,kada se nalazim u trznom centru ili nekom slicnom objektu sa jakom ventilacijom, oci me peku i stalno moram da 'stiskam' oci,i pocinje mi se nekako mutiti vid,i moram brzo napustiti objekat.To vazi za svaku priliku gde ima promaje.I koncentracija mi dosta opadne. Pre par godina sam morao u jednom ocnom centru vaditi strano telo,i tada mi je doktorka otkrila unutrasnje dlacice na donjim kapcima,za koje je smatrala da bi takodje mogle da imaju veze sa slicnim problemima. Kasnije nisam isao oftamologu,
ali sad mi je vec dodijalo sve ovo pa cu morati lekaru. No,pre nego zapocnem sa tim,molio bih nekog od lekara da da svoje misljenje na iznet problem,ili me dodatno pita sta zeli,jer moguce nisam izneo sve detalje...
mnogo hvala unapred!
Odgovori