Treniram vaterpolo i ubrzo nakon pocetka treninga oci pocnu da me peku i pocrvene(ali ne bas mnogo),znam da je to od gledanja pod vodom ali ne postoji nacin da zmurim dok plivam....Nakon nekog vremena mi se desava i da mi je sve kao pomalo belo...
Da li postoji neki nacin da to sprecim ili da stavljam neke kapi ili nesto slicno?
Naocare naravno ne mogu da koristim,tj ne smem.
Unapred hvala.
Poslusaj me , ja sam isto za oci dok sam plivanje trenirala 10 god imala sam tih problema, uzmi dexamethason-neomycin. Meni su one pomogle , uzimala sam i systane , to su kao vjestacke suze , i kapi za oci da ne magle i izvucu suvisnu sluz . molim vas ako moze meni neko da odgovori na moju temu ,maloprije sam je objavila.
klio napisao:Zbog cega ne koristite naocare za ronjenje? U bazenskoj vodi cesto ima puno hlora ,nekada i hlamidija koje su vrlo opasne.
Naocare mogu da se koriste samo malo u pocetku dok je zagrevanje,a posle je obavezno skidanje,ali svejedno i kasnije ja opet moram da gledam pod vodom dok plivam i igram...A cuo sam za to da steti ocima hlorisana voda...
Katarina89Tivat napisao:Poslusaj me , ja sam isto za oci dok sam plivanje trenirala 10 god imala sam tih problema, uzmi dexamethason-neomycin. Meni su one pomogle , uzimala sam i systane , to su kao vjestacke suze , i kapi za oci da ne magle i izvucu suvisnu sluz . molim vas ako moze meni neko da odgovori na moju temu ,maloprije sam je objavila.
Ni slucajno se ne igrajte sa dexamethason neomycin kapima!!!! Mnogo mogu biti nezgodne! Mozda mozete po jednu kap suspenzije hydrocyclina za oci nakon plivanja da stavite,ona ima blagi kortikosteroid i tetraciklin koji deluje protiv hlamidija.Pozdrav!
klio napisao:Ni slucajno se ne igrajte sa dexamethason neomycin kapima!!!! Mnogo mogu biti nezgodne! Mozda mozete po jednu kap suspenzije hydrocyclina za oci nakon plivanja da stavite,ona ima blagi kortikosteroid i tetraciklin koji deluje protiv hlamidija.Pozdrav!
Ok,hvala
Ako neko jos nesto zna ili moze da pomogne neka kaze.