Oci me puku i crvene su?

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
NJanicijevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 09, 2012 8:16 pm

Oci me puku i crvene su?

Post od NJanicijevic »

Treniram vaterpolo i ubrzo nakon pocetka treninga oci pocnu da me peku i pocrvene(ali ne bas mnogo),znam da je to od gledanja pod vodom ali ne postoji nacin da zmurim dok plivam....Nakon nekog vremena mi se desava i da mi je sve kao pomalo belo...
Da li postoji neki nacin da to sprecim ili da stavljam neke kapi ili nesto slicno?
Naocare naravno ne mogu da koristim,tj ne smem. :)
Unapred hvala.
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Oci me puku i crvene su?

Post od klio »

Zbog cega ne koristite naocare za ronjenje? U bazenskoj vodi cesto ima puno hlora ,nekada i hlamidija koje su vrlo opasne.
Katarina89Tivat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2012 12:08 am

Post od Katarina89Tivat »

Poslusaj me , ja sam isto za oci dok sam plivanje trenirala 10 god imala sam tih problema, uzmi dexamethason-neomycin. Meni su one pomogle , uzimala sam i systane , to su kao vjestacke suze , i kapi za oci da ne magle i izvucu suvisnu sluz . molim vas ako moze meni neko da odgovori na moju temu ,maloprije sam je objavila.
NJanicijevic
Novi član
Novi član

Post od NJanicijevic »

klio napisao:Zbog cega ne koristite naocare za ronjenje? U bazenskoj vodi cesto ima puno hlora ,nekada i hlamidija koje su vrlo opasne.
Naocare mogu da se koriste samo malo u pocetku dok je zagrevanje,a posle je obavezno skidanje,ali svejedno i kasnije ja opet moram da gledam pod vodom dok plivam i igram...A cuo sam za to da steti ocima hlorisana voda...
Katarina89Tivat napisao:Poslusaj me , ja sam isto za oci dok sam plivanje trenirala 10 god imala sam tih problema, uzmi dexamethason-neomycin. Meni su one pomogle , uzimala sam i systane , to su kao vjestacke suze , i kapi za oci da ne magle i izvucu suvisnu sluz . molim vas ako moze meni neko da odgovori na moju temu ,maloprije sam je objavila.
Sta je to,neke kapi? I cemu sluze tacno?
Katarina89Tivat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2012 12:08 am

Post od Katarina89Tivat »

DA TO SU KAPI I POMAZU PRI SVEMU , CAK I NEKO KO NEMA PROBLEMA IH STAVI ...
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Ni slucajno se ne igrajte sa dexamethason neomycin kapima!!!! Mnogo mogu biti nezgodne! Mozda mozete po jednu kap suspenzije hydrocyclina za oci nakon plivanja da stavite,ona ima blagi kortikosteroid i tetraciklin koji deluje protiv hlamidija.Pozdrav!
NJanicijevic
Novi član
Novi član

Post od NJanicijevic »

klio napisao:Ni slucajno se ne igrajte sa dexamethason neomycin kapima!!!! Mnogo mogu biti nezgodne! Mozda mozete po jednu kap suspenzije hydrocyclina za oci nakon plivanja da stavite,ona ima blagi kortikosteroid i tetraciklin koji deluje protiv hlamidija.Pozdrav!
Ok,hvala :)
Ako neko jos nesto zna ili moze da pomogne neka kaze.
Odgovori