Pogresan zub!!!

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Ludak93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 18, 2009 9:28 pm

Pogresan zub!!!

Post od Ludak93 »

Cao svima,danas sam bio kod privatnog zubara da izvadim zub koji me je boleo,radi se o sestici donjoj levoj,taj zub me je boleo vec 5-6 dana al sam bio kafetin da me ne boli,nekad deluje nekad ne,uglavnom dodjem kod zubara kazem mu da me taj zub boleo i sad me pomalo boli a on kaze da nije problem u tom zubu,nego u zubu iza koji izaziva bol,peckao me nekom strujom tamo vamo,jeste,taj zub koji me je boleo (i sad me boli) je reagovao na peckanje i na hladno,a ovaj iza sto on kaze da je problem,nije reagovao ni na sta,i on kaze da ce taj da izvadi sto ne reaguje jer sam dobio gangrenu O.o dade mi anesteziju i vadio ga je jedno pola sata,4 korena sam imao na tom zubu sav se preznojio jadan,ja sav srecan ode kuci al evo sad anestezija popusta i opet onaj zub koji me je do sada boleo pocinje da ziga i boli....sta da radim :(( ne mogu na posao opet sa bolovima,jedva sam danas izdrzao :P Hvala
Odgovori