U cemu je problem?
U cemu je problem?
Interesuje me da li mi je srce slabo ili ima neke nedostatke i da li je to opasno?Moji problemi su sa spavanjem,budim se u toku noci 3-4 puta(da mokrim).Osjecam da se brzo umaram(sad ne znam da li je to mozda sto nemam dovoljno kondicije ili sta vec),inace igram malog fudbala redovno.Osjecam kao da ne mogu vazduha dovoljno da udahnem i kao da se ja najbrze umorim od svih.Zbog toga sam postao pomalo i lijen.Inace slabo jedem voce(ako ima i to neke veze).Izvadio sam nalaze i sve je normalno i to cak super nalazi.Normalan broj otkucaja srca u minuti,normalan secer,pritisak...sve.Ja sam prvo mislio da mozda imam diabetes,ali kada sam izvadio nalaze i otisao kod doktora on je rekao da nema sanse da imam.Interesuje me vase misljenje i sta mi Vi predlazete?
Re: U cemu je problem?
Nemoguce da niko ni sta ne odgovara na moju temu. :/
odradi detaljne nalaze srca,ekg,ultrazvuk,test opterecenja itd i onda ces biti nacisto
ako ti ni tad nije nista onda ti je vrv kondicija,a ulenjio si se mozda zato sto te to nervira pa si sebi utuvio da ce ti se jos i nesto desiti zbog tog umora,zato sve to lepo odradi i otkloni sumnje
)))

Ajde probacu i to sto ti kazes Jelena,pa cemo vidjeti.Hvala ti u svakom slucaju.