prekratak odnos

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
miroslavlik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2012 10:26 am

prekratak odnos

Post od miroslavlik »

imam 30god ali moj problem datira od bukvalno prvog odnosa koji sam imao sa 16god .imam jaku želju za sexom mada ona u dosta slucajeva zna da me i ispali pred "utakmicu" ali najveći problem predstavlja prekratak odnos .isao sam čak i na preglede.krv,prostata,snimanje i sve je ok. Ali jednstavno samo sto pocnem ja i završim do 1 ili 2 minute. Doktor mi predlaze nekakve vitaminske koktele neznam šta bi to moglo da podrazumeva.osećam i izvestan neprijatan bol po zavrsetku odnosa i nemam zelju da nastavim. Sta dalje?
Rolle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 04, 2012 11:03 am

Re: prekratak odnos

Post od Rolle »

Isti problem sam imao i ja u pocetku sam ga resavao tako sto sam masturbirao pre odnosa sa devojkom i na taj nacin produzavao odnos sa njom.kasnije mi je jedna starija devojka kazala da za vreme odnosa razmisljam o ruznim stvarima kako bih sa manje strasti ulazio u odnos ali to nije puno pomoglo.Na kraju sam otkrio nacin kontrolisanja ejakulacije tako sto prekinem odnos pred ejakulaciju na nekoliko sekundi pa nastavim lagano i tako nekoliko puta na taj nacin sam postigao da zadovoljim suprugu kojoj inace suprotno meni treba puno vremena do orgazma a kada to postignem opustim se i uglavnom zavrsavamo odnos na obostrano zadovoljstvo.Veoma je bitno da devojka sa kojom imate odnos zna za vas problem i da je voljna da vam pomogne
miroslavlik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2012 10:26 am

Post od miroslavlik »

probao sam i sa masturbacijom pre odnosa ali opet isto ili brzo zavrsim ili se nedigne maxsimalno.a tokom odnosa ako bilo sta pokusam on se odmah spusti i smor. Neznam padam u iskusenje da probam neke preparate ali nebi znao tacno koji bi bili idealni za ovu vrstu problema.
Crveni Orao
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 29, 2012 12:47 am

Post od Crveni Orao »

Miroslave procitao sam tvoj tekst i reko da probam da ti predlozim nesto. Ja inace jos misam imao odnose ali sam zeleo da probam da vidim prilikom samozadovoljavanja koliko mogu dugo dok ne svrsim.Kupio sam sprej Dr.love i prilikom prvog pokusaja nije bilo bas dobro,cak sam svrsio ranije nego bez njega,tj. za 5,6 minuta! Nisam odustajao jer sam shvatio da je problem u tome sto je pre nego sto sam naprskao sprej na penis vec pocela da mi ide ona tecnost koja ide pre sperme... Ovoga puta sam naprskao sprej pre nego sto je krenula ta tecnost i uspeo da sat vremena ne svrsim! Naravno,tu su i tehnike kreni-stani,pa treba povremeno i pritisnuti kaziprstom ispod glavica kad se oseti da krece ejakulacija...Eto ja se nadam da sam ti bar malo pomogao,pozdrav!
Odgovori