staziranje

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
dragan89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2012 10:33 pm

staziranje

Post od dragan89 »

ovako ja sam nedavno diplomirao na visokoj zdravstvenoj skoli strukovnih studija u beogradu, smer mi je sanitarno-ekoloski inzenjer, mene sada zanima, posto sam nacuo razne price i itd, da je sad staziranje placeno i kao da ako ides na placeno staziranje ides 9 meseci, a ako neces placeno onda 9 meseci, da li neko zna nesto o ovome ?? :) unapred zahvalan :D
Prince
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 26, 2012 8:27 pm

Re: staziranje

Post od Prince »

da,ja mislim da ako staziras placeno onda moras da staziras 9 meseci a ako staziras bez placanja onda samo 6!
dragan89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2012 10:33 pm

Post od dragan89 »

hvala puno na informaciji :). e jos nesto me zanima ako mozda znas naravno :) da li se ja to dogovaram u zdravstvenoj ustanovi gde bih stazirao ili moram ici na biro i slicno :) unapred zahvalan i izvinjavam se ako sam dosadan :)
Prince
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 26, 2012 8:27 pm

Post od Prince »

Za to nisam siguran,moraces detaljnije da proveris ali mislim da se to dogovaras sa poslodavcem tj. firmom koja ti je omogucila staziranje! Ali po mom misljenju ti je bolje da staziras 6 meseci bez neke novcane naknade jer su ti da kazemo plate smesne ako staziras 9 meseci tako da ti je bolje da staziras 6 meseci i nadjes posao ako mozes a ne da te muce ovi jos 3 meseca za nikakvu lovu! Ti se opet detaljnije raspitaj! ;)
Odgovori