Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.
ovako ja sam nedavno diplomirao na visokoj zdravstvenoj skoli strukovnih studija u beogradu, smer mi je sanitarno-ekoloski inzenjer, mene sada zanima, posto sam nacuo razne price i itd, da je sad staziranje placeno i kao da ako ides na placeno staziranje ides 9 meseci, a ako neces placeno onda 9 meseci, da li neko zna nesto o ovome ?? unapred zahvalan
hvala puno na informaciji . e jos nesto me zanima ako mozda znas naravno da li se ja to dogovaram u zdravstvenoj ustanovi gde bih stazirao ili moram ici na biro i slicno unapred zahvalan i izvinjavam se ako sam dosadan
Za to nisam siguran,moraces detaljnije da proveris ali mislim da se to dogovaras sa poslodavcem tj. firmom koja ti je omogucila staziranje! Ali po mom misljenju ti je bolje da staziras 6 meseci bez neke novcane naknade jer su ti da kazemo plate smesne ako staziras 9 meseci tako da ti je bolje da staziras 6 meseci i nadjes posao ako mozes a ne da te muce ovi jos 3 meseca za nikakvu lovu! Ti se opet detaljnije raspitaj!