problem !!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 9:44 am
problem !!!
Imam 23 godine i vec 4 dana imam problem sa gornjim dijelom stomaka.Naime,uvijek je naduvan,a javlja mi se osjecaj tezine na vrhu stomaka pocev od one supljine gdje se zavrsavaju rebra.S vremena na vrijeme imam problem sa zeludcem,ali od kako sam zavrsio studiranje u maju nisam imao problem sve do sada.Dan prije nego se ovo pojavilo plivao sam i popio vecu kolicinu morske vode tacno u momentu kad sam htio da udahnem tako da sam jedva dosao do daha.Sjutradan sam nakon rucka pojeo musli sa mlijekom i naduvao mi se stomak,da bi se to isto desilo i sledeci dan isto nakon muslija.Uvece sam izasao u grad i odjedom mi se naduvao stomak i pojavio se taj osjecaj tezine.Uzimao sa svakakve lijekove za nadimanje,zeludac i td i nista nije pomoglo,Od kako mi se ovo desilo do sinoc nisam imao ni stolicu,a onda sam popio nesto za to na biljnoj bazi i sinoc uvece su mi se javili jaki bolovi u stomaku i konacno sam izasao napolje,ali proliv sa komadicima hrane (cini mi se musli),ali stomak je ostao naduvan i nije prestao osjecaj tezine,dosla mi je i neka jeza i kad sam izmjerio temperaturu imao sam 35.8 !Nemam mucninu (ne povraca mi se),stolica je zuckasta,cesto podrigujem i izbacujem gasove,ali opet satomak ostaje naduvan i tu je osjecaj tezine.Sta bi to moglo biti,da li je gastritis,neki virus ili nesto ozbiljnije?Poceo sam ovuda da citam svasta i zabrinuh se da nije nesto ozbiljnije posto izgleda da nista ne pomaze... (Ako se pitate zasto nisam isao kod ljekara,zakazao sam kod izabranog doktora koji tek u srijedu moze da me primi....)...Inace imam vise od pola godine kandidu u grlu i sa tim se borim...Izvinite na ovolikom tekstu,ali ovo stvarno pocinje da smeta...