Ne osecam kucanje srca !?

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
memorandum
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2012 2:50 pm

Ne osecam kucanje srca !?

Post od memorandum »

Pre jedno godinu dana,kada sam poceo da idem u teretanu,trcim,srce mi je kucalo kao ludo!Bukvalno sedim,gledam u majicu a ona se pomera od jacine udaranja srca.

Nebitno,navikao sam se na taj osecaj,a onda se to postepeno promenilo.Sada kada trcim ili idem na bazen,srce mi u toku takvih aktivnosti malo jace kuca jedno 2-3 minuta,a onda odjednom skoro da stane i slabo pumpa!Nemam neke jake bolove,desilo mi se danas posle bazena kada sam izasao da me je malo pecnulo negde u grudima,ali nisam provalio da li je to srce ili neki misic.

Sta znaci to 'stajanje srca'? Znaci,vec 2 meseca nakon treninga ne osecam nikakvo kucanje,kada pipam puls,skroz je slab,kada pipam grudi,skoro da se srce ne oseca...:( Navikao sam mozda na nenormalno lupanje,da mi se krevet nocu trese posle treninga,i sada mi je cudno sto toga vise nema! Mozda je ono lupanje pre bilo vise za brigu od ovog mirovanja?

To mozda traje jedno 1h posle aktivnosti,a onda se vrati u neko normalno stanje.Ali za tih 1h se cudim kako sam uopste ziv ako mi srce skoro ne pumpa.
Odgovori