surogat materinstvo
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 12:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
surogat materinstvo
Ako neko ima informaciju o surogat materinstvu kod nas ili u okolnim zemljama,znaci klinike,doktore koji se time bave,kako da dodjem do njih,cene,bilo sta,molim vas d mi napise.Hvala unapred,mnogo mi znaci
marija dr
To bih mogla jedino u inostranstvu jer kod nas nema zakona o tome tako da bih lako mogla biti izmanipulisana! ne daj boze ako bih kasnije bilo problema surogat majka bih mogla da trazi dete i da se predomisli jer kod nas ne postoji zakon koji uredjuje takve odnose!

Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!
http://www.*/forum/
-
- Novi član
surogat materinstvo
Znam da kod nas nije regulisano zakonom,ali izgleda da ima nekih klinika kojie to rade sa svojim advokatima,samo ne znam gde da ih nadjem.U svakom slucaju hvala Blondi
marija dr
-
- Novi član
surogat materinstvo
da bi vam bilo malo jasnije,ja imam 29 godina i urodjenu anomaliju materice ,tako da nemem sanse da ostanem u drugom stanju.Preostalo mi je usvajanje deteta ili surogat materinstvo.Ja bih prvo probala surogat,ipak bi to dete bilo bioloski moje.Nadam se da me razumete.pozdrav svima
marija dr