Postovani!
Vec drugi mesec za redom mi se desava da nedelju dana od prestanka menstruacije imam krvarenje, tj. ponovnu "malu menstruaciju". Prvi put mi se tako nesto desava, jer obicno u to vreme imam samo pojacan sekret, buduci da su mi plodni dani.
Prvi put krv se javila u kapljicama, tako da nisam bila sigurna sta je, ali vec dan potom, krenulo je obilnije krvarenje, za koje cak mislim da je bilo svetlije boje nego uobicajena menstrualna krv. Posle jednog dana se drasticno smanjilo, ali bez obzira sto je intenzitet bio vrlo slab, opet je sve trajalo 5-6 dana. Uplasena, tragala sam po netu sta bi moglo da bude, i na kraju se umirila ubedjenjem da je verovatno u pitanju neki poremecaj vezan za klimu (promenila sam sredinu pre 10 meseci od tog dogadjaja, a klima je drugacija nego u Srbiji), ili da je , pak, vezan za stres i pritisak kojima sam izlozena u svom trenutnom scenariju zivota. Elem, prica se zavrsila tako, a "potvrdila" mi se time sto je sledeca menstruacija bila 29 dana posle "male menstruacije" (da je tako ovde nazovem, radi lakseg razlikovanja), a ne posle regularne junske.
Medjutim, ne lezi vraze, tacno 14 dana od dana te avgustovske menstruacije, ja ponovo imam krvarenje. Ovog puta nije bilo obilno ni jednog dana, ali mogu da primetim na wc papiru da je krv svetlija i nekako redja.
Napominjem da inace imam redovne menstruacije od pre tri godine (na 30-32 dana), sa povremenim odstupanjima (pre nekoliko meseci kasnila mi je 10 dana). Odnose u poslednje dve godine imam redovne, i sa istim partnerom, mada u poslednjih 10-ak meseci ne tako ceste kao ranije. Takodje, od sredine jula ove godine (negde bas posle "male menstruacije") nisam ih imala.
Ne nalazim se u poziciji da cekam pregled "za tri dana", upravo suprotno, i veoma bih cenila vase misljenje o svemu ovome. Ukoliko nisam bila jasna, pojasnicu. Ocekujem Vas odgovor sto skorije.
S postovanjem,
Tasha
KRVARENJE U VREME PLODNIH DANA
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 10:57 pm