naravno. nema oralnog sexa narednih 6 meseci.muskarac napisao:devojka ima kondilome.muskarac nema simptome.da li postoji mogucnost da mu prenese preko oralnog sexa(ona njemu)?
Prokleti kondilomi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: kondilomi
I, MOLIM VAS, neka neka osoba zenskog pola odgovori koliko dugo traje "oporavak" posle laserskog uklanjanja kondiloma... Cisto neka mi kaze je l` moze normalno da se funkcionise, ili mora da se odlezi... da znam hocu li moci da radim, ili da uzimam odmor. Pomalo sam u konfuziji jer po nekima odes, skinu ti kondilome i sutra si kao nov, dok su se drugi po 2-3 nedelje mucili...
Please... hitno je...
Please... hitno je...
@ BZ...Ma nema nikakvog oporavka..osim sto se maze neka krema ja sam sad i zaboravila kako se zove..Prvog dana ces imati bas neprijatan osecaj,kao peckanje i mali bol..a vec posle dva dana ranice zarastaju pa svrbi..
Ne bi trebala da nosis nista sto je preterano usko...I koliko se secam...prvih mesec dana bez odnosa a narednih 6 obavezno sa kondomom i to je to:)
Ne bi trebala da nosis nista sto je preterano usko...I koliko se secam...prvih mesec dana bez odnosa a narednih 6 obavezno sa kondomom i to je to:)
Hvala An@. Medjutim, kako sam u medjuvremenu isla kod jos dva doktora da potvrde da li ih imam, i posto je jedan rekao da misli da su to cistice i da mi je takva sluzokoza (ginekolog), a drugi zlezdice (kozni), ali svakako ne bi rekli da su kondilomi, i za svaki slucaj sam dobila uput i za treceg (da svi budemo "siurni" da to ipak nisu kondilomi), a posto me je doktor koji je postavio dijagnozu jedini kolposkopski pregledao (inace jedini od njih privatnik), ja necu imati mira sta god taj cetvrti da mi kaze.
Gde mogu da uradim test na HPV?
Gde mogu da uradim test na HPV?
ista stvar i u mom sluchaju, i pre nego shto je pobegao je rekao da nece da ide kod lekara, jer on na sebi nema nishta (?!) i sad ima novu devojku...jadna ona...elem, moje pitanje je: chula sam da je moguce da ako sam ih ja npr. dobila od pada imuniteta, ako je njegov imuni sistem dovoljno jak, on moze da se odbrani od njih i da ih stvarno nema. zanima me da li je to moguce?skorpija_jarac napisao:ka1
ja i moj bivsi decko smo imali isti problem, ali on je od mene pobegao glavom bez obzira, nakon saznanja da smo zarazeni...
ja sam kondilome uklonila laserom
Doktore doktore ajde reci sta mi je zaljubljena glava ne moe da spava
))
Ja sam ustanovio jednu "kao malo vecu potkoznu bubuljicu" na stubu, blize testisima i pitam se sta je i kako je i pretrazujuci po internetu skontam da su mozda kondilome ja sam u apsolutnom soku...imam redovne odnose samo sa jednom devojkom poprilicno dugo i nije mi jasno kako se bas sada pojavilo? Ona nije nista primetila kod sebe...ali je premorena zadnjih mesec dana i imunitet joj je u haosu...
Od svega sto sam procitao na internetu nisam skontao kako ih je uopste moguce dobiti ako imas stalnog partnera i niko nikad nije imao problema sa tim? Da li to moze da znaci da me devojka vara ili pak da je dobila nekako drugacije? Koje su moguce opcije i kako se najbolje leci kod muskaraca...spominje se azot...a ima li neka URADI SAM varijanta?
Hvala na odgovoru.

Ja sam ustanovio jednu "kao malo vecu potkoznu bubuljicu" na stubu, blize testisima i pitam se sta je i kako je i pretrazujuci po internetu skontam da su mozda kondilome ja sam u apsolutnom soku...imam redovne odnose samo sa jednom devojkom poprilicno dugo i nije mi jasno kako se bas sada pojavilo? Ona nije nista primetila kod sebe...ali je premorena zadnjih mesec dana i imunitet joj je u haosu...
Od svega sto sam procitao na internetu nisam skontao kako ih je uopste moguce dobiti ako imas stalnog partnera i niko nikad nije imao problema sa tim? Da li to moze da znaci da me devojka vara ili pak da je dobila nekako drugacije? Koje su moguce opcije i kako se najbolje leci kod muskaraca...spominje se azot...a ima li neka URADI SAM varijanta?
Hvala na odgovoru.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 10, 2012 5:56 pm
Re: Prokleti kondilomi
HITNO!! Da li je neko imao iskustva sa IGOREM JEREMICEM iz Zemuna koji radi uklanjanje kondiloma radio talasima?