Nestrpljiva bice sve to ok. Sada se trudi da pijes puno cajeva. Jednom sam cula da je neko rekao : za svaku solju caja bubrezi nam kazu hvala. Ne znam da postoji zena na svetu da joj se nekad nije dogodila upala ili infekcija ili prehlada mokracne besike i kanala. Samo ne treba zapustiti upalu nego je uvek dobro izleciti.
Dr bokice poslala sam ti pp. A ako treba otvoricemo temu i za ostale ako ih zanima da ne lutaju kao ja sto sam lutala. Niko ne zna da kaze sta, gde, kako ... ni ginekolog u domu zdravlja. A od njega moras da krenes.
pojava krvi u vreme ovulacije uz bol pri mokrenju
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 8:35 pm
Napisala sam odgovor i nestao mi forum. Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nestrpljiva bice to sve ok. Neko je jednom rekao : za svaku solju caja bubrezi nam kazu hvala. dakle pij puno caja. Ne postoji cinimi se zena koja nekada u svom zivotu nije imala infekciju ili upalu mokracnih kanala i besike. Samo ne treba zapusiti upalu nego je dobro izleciti i onda nema problema.
Dr bokice otisla nam nasa tema negde. Poslal sam ti pp. Ako nekog jos zanima mozemo otvoriti novu temu da ne lutaju zene ko sto sam ja lutala. Jer niko pa ni ginekolog u domu zdravlja ne zna kako i gde i sta a od njega moras da krenes.
Nestrpljiva bice to sve ok. Neko je jednom rekao : za svaku solju caja bubrezi nam kazu hvala. dakle pij puno caja. Ne postoji cinimi se zena koja nekada u svom zivotu nije imala infekciju ili upalu mokracnih kanala i besike. Samo ne treba zapusiti upalu nego je dobro izleciti i onda nema problema.
Dr bokice otisla nam nasa tema negde. Poslal sam ti pp. Ako nekog jos zanima mozemo otvoriti novu temu da ne lutaju zene ko sto sam ja lutala. Jer niko pa ni ginekolog u domu zdravlja ne zna kako i gde i sta a od njega moras da krenes.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 6:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Little monster, hvala ti na savetima! znam da ce biti sve u redu... posle svega sto mi se u poslednje vreme "desavalo" trazila sam po netu, citala sve moguce, popricala sa muzem... i na kraju shvatila da bespotrebno panicim... citajuci po forumima o zavaljenoj materici, bolnim menstruacijama, ne ostajanju u drugom stanju posle vise od god. dana nezasticenih odnosa a sada i o infekcijama, "videla" sam da dosta zena ima iste probleme i sve se uspanicimo cim nesto nije u redu, cim se trudnoca ne desi "odmah" kada mi to zelimo, a sve u svemu "vidim" da je problem u nasim glavama, sto i ako kazemo da smo za mnoge stvari opustene i ne razmiljamo o tome tako ustvari i nije zbog nase podsvesti... samo treba razmisljati pozitivno , i kao sto sam milion puta do sada procitala, hraniti se zdravo, ne sekirati se (koliko je to u ovo vreme moguce) i sve ce "doci na svoje". pozdrav svima!
-
- Novi član
ovo sam samo zaboravila, sto se tice bubrega, bila sam prekjuce kod dr. na kontroli, ponovo mi je uradio UZ, bubrezi su ok (nema peska, kamencica sto sam ja odmah i pomislila kad me je 1. tako zabolelo da sam mislila da cu "umreti") .... rekao mi je da se cuvam a onda po izlasku iz ordinacije i mom muzicu da me pazi 

-
- Novi član
Re: pojava krvi u vreme ovulacije uz bol pri mokrenju
Nestrpljiva cestitam
Ja imam slican problem. Vec nekoliko meseci pravimo na bebu, izracunam kad su mi plodni dani,a i osetim kada mi je ovulacija,tada aktivno radimo na zacecu, medjutim nedelju dana nakon toga dobijem bolove pri mokrenju i u donjem stomaku,non stop mi se ide u toalet, i osecam neki pritisak u besici, pojavi se i blaga sukrvica,i nakon 4,5,6 dana se smiri. Ja ne zatrudnim... Bila sam kod doktora, nije infekcija, nije kamen, sve je u redu u urinu i krvi,itd...
Sta li moze biti?
Hvala na odgovoru.

Ja imam slican problem. Vec nekoliko meseci pravimo na bebu, izracunam kad su mi plodni dani,a i osetim kada mi je ovulacija,tada aktivno radimo na zacecu, medjutim nedelju dana nakon toga dobijem bolove pri mokrenju i u donjem stomaku,non stop mi se ide u toalet, i osecam neki pritisak u besici, pojavi se i blaga sukrvica,i nakon 4,5,6 dana se smiri. Ja ne zatrudnim... Bila sam kod doktora, nije infekcija, nije kamen, sve je u redu u urinu i krvi,itd...
Sta li moze biti?
Hvala na odgovoru.