problem erkcije
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
problem erkcije
imam 24 godine, i imam problem sa erekcijom. moj problem se sastoji u tome sto mi treba od 5 do 6 puta da se vidim sa partnerkom da bih mogao da imam erekciju. tj imao sam 7-8 partnerki a samo su 3 docekale da imaju sex. u principu kad privi put imam erekciju posle toga nemam problema. da li to neki strah ili ne mogu da se opustim..... Jel ima neko neki predlog kako da resim ovu situaciju. Unapred hvala
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: problem erkcije
Ocigledno do sada nisi naishao na partnerku koja ti se dovoljno svidja da mozesh da jednostavno i bez puno muke prevazidjesh taj strah koji imash!
Ali ne brini, nisi lud nit si bolestan
Strah od nepoznatog i strah od intimnog kontakta je neshto sasvim normalno u tvojim godinama a to sve nestaje kako si stariji i kako nauchish da prepoznajes reakcije partnerke i to da li ti se neko svidja dovoljno ili ne!
Sledeci put se opusti i ne razmisljaj o ovome o chemu ochigledno mnogo razmisljash!
Ali ne brini, nisi lud nit si bolestan

Sledeci put se opusti i ne razmisljaj o ovome o chemu ochigledno mnogo razmisljash!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.