Ejakulacija
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Ejakulacija
Znam da sam dosadan ali me interesuju neke stvari...Da li je sjemena tekucina normalna(spremna da oplodi jajnu stanicu) ako je bezbojna i rijetka,znaci ne gusta i bijela???Na proslom mom postu sam postavio ovo pitanje ali mi niko nije dao odgovor...I jos jedno pitanje:da li je sperma ono sto se u vodi razlaze kao slina tj. jako je gusto u vodi i bijele je boje kada je zgusnuto ili je to pre sjemena tecnost?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 14, 2012 7:10 pm
Re: Ejakulacija
Semena tecnost moze oploditi devojku.
Takodje dok je muskarac u erekciji, ona providna tecnost koja malo izlazi moze da oplodi.
Ako stupas u seksualni odnos moj predlog ti je da koristite i ti i ona zastutu.
Tablete za kontracepciju na mesecnom nivou su oko 5 evra, a dosta ste sigurniji.
Takodje dok je muskarac u erekciji, ona providna tecnost koja malo izlazi moze da oplodi.
Ako stupas u seksualni odnos moj predlog ti je da koristite i ti i ona zastutu.
Tablete za kontracepciju na mesecnom nivou su oko 5 evra, a dosta ste sigurniji.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 14, 2012 7:10 pm
Sperma je bele boje, veoma gusta, lepljiva, i da rasteze se kao slina. 

A imali veze kao sto sam gore naveo ako je kod nekog sperma rijetka i providna i da li ona moze oploditi zenu i da li ona moze biti iste kvalitete kao i ona bijela i gusta?Vladica_KV napisao:Sperma je bele boje, veoma gusta, lepljiva, i da rasteze se kao slina.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da! Jer svaki ejakulat koji izadje posle odnosa ili samozadovoljavanja sadrzi spermatozoide a potreban je samo jedan jedini da se izvrshi oplodnja!
Zato kondom! ili partnerka antibeby pilule i to je spas!
Zato kondom! ili partnerka antibeby pilule i to je spas!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.