Providan ejakulat na tijelu

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
rush222
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 03, 2012 5:37 pm

Providan ejakulat na tijelu

Post od rush222 »

Nesto sam razmisljao proteklih dana i dosao sam do pitanja da li je sperma normalna(to podrazumijeva spremna za oplodnju) ako je potpuno prozirna(nimalo bijela)kada se ejakulira na neki dio tijela,a kada se ejakulira u vodu pocinje se razlagati kao slina???
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Re: Providan ejakulat na tijelu

Post od heldenbariton »

rush222 napisao:Nesto sam razmisljao proteklih dana i dosao sam do pitanja da li je sperma normalna(to podrazumijeva spremna za oplodnju) ako je potpuno prozirna(nimalo bijela)kada se ejakulira na neki dio tijela,a kada se ejakulira u vodu pocinje se razlagati kao slina???

Koliko imas godina? :)
rush222
Novi član
Novi član

Post od rush222 »

heldenbariton napisao:
rush222 napisao:Nesto sam razmisljao proteklih dana i dosao sam do pitanja da li je sperma normalna(to podrazumijeva spremna za oplodnju) ako je potpuno prozirna(nimalo bijela)kada se ejakulira na neki dio tijela,a kada se ejakulira u vodu pocinje se razlagati kao slina???

Koliko imas godina? :)
Imam 15g. , u septembru cu napuniti 16g. Zasto pitate??? :)
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Posto vec imas kompjuter i internet potrudi se da nadjesh tekstove na ovom forumu vezane za stvaranje sperme, izgled itd!

I sa 15 godina i sa 25 i sa 35 i sa 45 ce spema biti ista, kombinacija presemene tecnosti i spermatozoida a na njenu kolicinu i viskoznost/gustocu ce uticati tvoje stanje organizma, eventualna oboljenja, infekcije, temepratura itd, ali i broj ejakulacija u toku 24h, sto vishe ejakulacija to ce kolicina izbacene sperme biti manja i redja, jer je potrebno 24h ili vise sati da se potpuno obnove kolicine spermatozoida, na sam kvalitet speme ce uticati i dehidriranost organizma, ishrana, cigarete...

Ne panici i ne brini se nego se edukuj!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
rush222
Novi član
Novi član

Post od rush222 »

tamaraft napisao:Posto vec imas kompjuter i internet potrudi se da nadjesh tekstove na ovom forumu vezane za stvaranje sperme, izgled itd!

I sa 15 godina i sa 25 i sa 35 i sa 45 ce spema biti ista, kombinacija presemene tecnosti i spermatozoida a na njenu kolicinu i viskoznost/gustocu ce uticati tvoje stanje organizma, eventualna oboljenja, infekcije, temepratura itd, ali i broj ejakulacija u toku 24h, sto vishe ejakulacija to ce kolicina izbacene sperme biti manja i redja, jer je potrebno 24h ili vise sati da se potpuno obnove kolicine spermatozoida, na sam kvalitet speme ce uticati i dehidriranost organizma, ishrana, cigarete...

Vec sam citao o boji i gustoci sperme na nekim sajtovima,i tamo pise da ona moze biti providne boje i da bude rijetka,a da bude normalna kao i ona koja je bijela i gusta!!!
rush222
Novi član
Novi član

Post od rush222 »

rush222 napisao:
tamaraft napisao:Posto vec imas kompjuter i internet potrudi se da nadjesh tekstove na ovom forumu vezane za stvaranje sperme, izgled itd!

Vec sam citao o boji i gustoci sperme na nekim sajtovima,i tamo pise da ona moze biti providne boje i da bude rijetka,a da bude normalna kao i ona koja je bijela i gusta!!!
I upravo se ja na ovom forumu edukujem... :D I jedno od mojih pitanja jeste i to da li mora postojati ejakulat ako postoji presjemena tecnost tj. preejakulat?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Presemena tecnost je deo ejakulata, nekada se pojavi sama pre samog izlaska sperme a nekada se pomesana u potpunosti sa spermatozoidima!

Nema razloga da se brinesh, vec se trudi da vodish zdrav zivot, fizicka aktivnost, sport, muvanje :) , zdrava hrana, voda...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori