Moj dečko je depresivan

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
tanja zima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 05, 2012 7:13 am

Moj dečko je depresivan

Post od tanja zima »

U vezi smo već 4 godine i njega prate brojni porodični problemi. Dosad je upadao u loše faze, kao i ja pateći zbog njegove situacije, ali u poslednjih nekoliko meseci stvari su se još više pogoršale. Primetila sam da nema nikakvu seksualnu želju, niti želju da izlazi i da se druži. Znam da me ne vara i da me i dalje voli, ali ne mogu a da ne doživljavam ljutnju i frustracije zbog toga što često bivam odbijena i što ne mogu nikako da mu pomognem. Pretpostavljam da je dosad puno negativnih osećanja držao u sebi. Sledeći korak je psiholog. Mene zanima kako ja da se nosim sa tim a da mu ne otežavam. Da li je neko imao slično iskustvo i kako se sa tim izborio? :(
Faline
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 12, 2012 9:47 pm

Re: Moj dečko je depresivan

Post od Faline »

Dok citam tvoje pitanje, imam osecaj da sam ga ja sastavljala... Nalazim se u istoj situaciji...I nemam pojma sta vise da radim. Ljutila sam se, pricala sa njim, dala mu malo mira, ali ne ide. Jedino da budemo uz njih i da znaju da uvek mogu da racunaju na nas... :(
tanja zima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 05, 2012 7:13 am

Post od tanja zima »

Jedino to preostaje. U poslednjih par dana mu se raspoloženje poboljšalo, nadam se da će tako i ostati. Hvala na podršci, stvarno je malo lakše kada znaš da te neko razume. Inače, ni ja nisam baš najprijatnija osoba uvek i to je ono što me plaši. U poslednje vreme se osećam kao da nemam pravo ja da budem tužna ili besna, jer bi to na njega moglo loše uticati. Ali nije mi svaki dan raspoloženje na nivou i on primeti ako nisam raspoložena a to krijem, i onda postaje napeto...
Faline
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 12, 2012 9:47 pm

Post od Faline »

Bas tako... Ja sam se par puta naljutila na decka, jer mi je bas pukao film, pa i ja sam depresivna nekad, pa cutim i sada ako mu slucajno odgovorim zamisljeno, ili na nacin koji mu ne odgovara on me odmah napada kako se ja stalno ljutim. Bas postaje paranoican po tom pitanju. I onda krecu svadje i svadje... :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Posetite psihologa! Zajedno ili odvojeno, jer ovakvi problemi se moraju leciti a ne smao ostaviti tako da lebde u vazduhu!

Depresija je ozbiljna bolest koja se uspesno leci danas, a ukoliko vam je stalo do veze i soobe sa kojom ste u vezi onda cete se verujem, potruditi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Mitic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 11, 2012 4:49 pm

Post od Mitic »

ja sam isto u takvoj slicnoj fazi,i jos trista cuda :cry:
Odgovori