Moj dečko je depresivan
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 05, 2012 7:13 am
Moj dečko je depresivan
U vezi smo već 4 godine i njega prate brojni porodični problemi. Dosad je upadao u loše faze, kao i ja pateći zbog njegove situacije, ali u poslednjih nekoliko meseci stvari su se još više pogoršale. Primetila sam da nema nikakvu seksualnu želju, niti želju da izlazi i da se druži. Znam da me ne vara i da me i dalje voli, ali ne mogu a da ne doživljavam ljutnju i frustracije zbog toga što često bivam odbijena i što ne mogu nikako da mu pomognem. Pretpostavljam da je dosad puno negativnih osećanja držao u sebi. Sledeći korak je psiholog. Mene zanima kako ja da se nosim sa tim a da mu ne otežavam. Da li je neko imao slično iskustvo i kako se sa tim izborio? 

Re: Moj dečko je depresivan
Dok citam tvoje pitanje, imam osecaj da sam ga ja sastavljala... Nalazim se u istoj situaciji...I nemam pojma sta vise da radim. Ljutila sam se, pricala sa njim, dala mu malo mira, ali ne ide. Jedino da budemo uz njih i da znaju da uvek mogu da racunaju na nas... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 05, 2012 7:13 am
Jedino to preostaje. U poslednjih par dana mu se raspoloženje poboljšalo, nadam se da će tako i ostati. Hvala na podršci, stvarno je malo lakše kada znaš da te neko razume. Inače, ni ja nisam baš najprijatnija osoba uvek i to je ono što me plaši. U poslednje vreme se osećam kao da nemam pravo ja da budem tužna ili besna, jer bi to na njega moglo loše uticati. Ali nije mi svaki dan raspoloženje na nivou i on primeti ako nisam raspoložena a to krijem, i onda postaje napeto...
Bas tako... Ja sam se par puta naljutila na decka, jer mi je bas pukao film, pa i ja sam depresivna nekad, pa cutim i sada ako mu slucajno odgovorim zamisljeno, ili na nacin koji mu ne odgovara on me odmah napada kako se ja stalno ljutim. Bas postaje paranoican po tom pitanju. I onda krecu svadje i svadje... 

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Posetite psihologa! Zajedno ili odvojeno, jer ovakvi problemi se moraju leciti a ne smao ostaviti tako da lebde u vazduhu!
Depresija je ozbiljna bolest koja se uspesno leci danas, a ukoliko vam je stalo do veze i soobe sa kojom ste u vezi onda cete se verujem, potruditi!
Depresija je ozbiljna bolest koja se uspesno leci danas, a ukoliko vam je stalo do veze i soobe sa kojom ste u vezi onda cete se verujem, potruditi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ja sam isto u takvoj slicnoj fazi,i jos trista cuda