verovatno glupo pitanje

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
ivak3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2012 10:35 pm

verovatno glupo pitanje

Post od ivak3 »

Zivim sa deckom dve godine. U poslednja dva meseca mi je postao sumnjiv i mislim da me vara. Kad sam mu rekla da sumnjam i da li sam u pravu rekao je da me ne vara i da ako mu ne verujem mozemo da odemo da mu urade bris i da se na osnovu tog brisa moze videti postojanje tudjeg sekreta na njegovom penisu.
Moje pitanje je da li je to stvarno moguce ili je to njegova prica?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: verovatno glupo pitanje

Post od Dejanbg »

Prica, al prihvati, bas me zanima kako ce reagovati :lol:

Ne mora da znaci da laze, mozda i on misli da to postoji tako rutinski u ambulanti da se radi :)
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

A, DNK?
Mada leba nema u vezi gde se nema poverenja.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ma kakva crna testiranja, ako ne verujete osobi sa kojom ste u vezi i sa kojom zivite onda je vreme da ozbiljno svoju vezu preispitate!

Takve priche i testovi bilo koje vrste vam samo mogu ugroziti vezu i zivot, a pri tom sekret neke druge osobe na polnom organu moze da se nadj esamo odmah posle odnosa a ne posle par sati ili dana, jer ako vas i vara verovatno nece odmah iz kreveta druge zene otici na testiranje :)

Pri tom bris ne moze da otkrije takve stvari, vec samo eventualne bakterije i druge mikroorganizme na samom polnom organu!

A vi se pre svega sami preispitajte, od kada ste pocheli da sumnjate, i zasto! I koji su to postupci vaseg partnera vas naveli da pomislite na to da vas vara!

A i da vas vara, pa niste ni poslednja ni prva osoba kojoj se tako nesto desilo i nemojte svoj zivot svoditi samo na vezu vec se preispitajte i sredite sebe malo!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
ivak3
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2012 10:35 pm

Post od ivak3 »

Svima vam puuno hvala. Apsolutno ste u pravu. I sama se preispitujem vec neko vreme, mada sve to ne traje dugo i nije bas ucestalo. U svakom slucaju HVALA PUNO na pomoci.
Odgovori