Zivim sa deckom dve godine. U poslednja dva meseca mi je postao sumnjiv i mislim da me vara. Kad sam mu rekla da sumnjam i da li sam u pravu rekao je da me ne vara i da ako mu ne verujem mozemo da odemo da mu urade bris i da se na osnovu tog brisa moze videti postojanje tudjeg sekreta na njegovom penisu.
Moje pitanje je da li je to stvarno moguce ili je to njegova prica?
verovatno glupo pitanje
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: verovatno glupo pitanje
Prica, al prihvati, bas me zanima kako ce reagovati
Ne mora da znaci da laze, mozda i on misli da to postoji tako rutinski u ambulanti da se radi

Ne mora da znaci da laze, mozda i on misli da to postoji tako rutinski u ambulanti da se radi

A, DNK?
Mada leba nema u vezi gde se nema poverenja.
Mada leba nema u vezi gde se nema poverenja.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma kakva crna testiranja, ako ne verujete osobi sa kojom ste u vezi i sa kojom zivite onda je vreme da ozbiljno svoju vezu preispitate!
Takve priche i testovi bilo koje vrste vam samo mogu ugroziti vezu i zivot, a pri tom sekret neke druge osobe na polnom organu moze da se nadj esamo odmah posle odnosa a ne posle par sati ili dana, jer ako vas i vara verovatno nece odmah iz kreveta druge zene otici na testiranje
Pri tom bris ne moze da otkrije takve stvari, vec samo eventualne bakterije i druge mikroorganizme na samom polnom organu!
A vi se pre svega sami preispitajte, od kada ste pocheli da sumnjate, i zasto! I koji su to postupci vaseg partnera vas naveli da pomislite na to da vas vara!
A i da vas vara, pa niste ni poslednja ni prva osoba kojoj se tako nesto desilo i nemojte svoj zivot svoditi samo na vezu vec se preispitajte i sredite sebe malo!
Takve priche i testovi bilo koje vrste vam samo mogu ugroziti vezu i zivot, a pri tom sekret neke druge osobe na polnom organu moze da se nadj esamo odmah posle odnosa a ne posle par sati ili dana, jer ako vas i vara verovatno nece odmah iz kreveta druge zene otici na testiranje

Pri tom bris ne moze da otkrije takve stvari, vec samo eventualne bakterije i druge mikroorganizme na samom polnom organu!
A vi se pre svega sami preispitajte, od kada ste pocheli da sumnjate, i zasto! I koji su to postupci vaseg partnera vas naveli da pomislite na to da vas vara!
A i da vas vara, pa niste ni poslednja ni prva osoba kojoj se tako nesto desilo i nemojte svoj zivot svoditi samo na vezu vec se preispitajte i sredite sebe malo!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Svima vam puuno hvala. Apsolutno ste u pravu. I sama se preispitujem vec neko vreme, mada sve to ne traje dugo i nije bas ucestalo. U svakom slucaju HVALA PUNO na pomoci.