Neobicno kasnjenje menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Joxi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 09, 2012 4:05 pm

Neobicno kasnjenje menstruacije

Post od Joxi »

Postovani, moj problem je malo drugacije prirode i ako je u pitanju izostanak menstruacije. Moja kasnjenja menstruacije variraju od 3 do 6 meseci a nekada i duze.Redovno posecujem ginekologa i sve sa mojim hormonima je u redu. Jedan put mi je menstruacija kasnila i oko godinu dana. Doktori kazu da je u pitanju tezina i da zbog toga imam poremecene menstruacije. Nisam bas sigurna u to jer postoji dosta slucajeva sa prekomernom kilazom pa su im redovne. Imam desetak kila viska i mislim da to nije uzrok. Imam redovno odnose i uvek koristim zastitu... Mislim da postoji tu nesto vise sto obican ginekolog ne bi mogao da objasni. Molim vas za neki savet.
Joxi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 09, 2012 4:05 pm

Re: Neobicno kasnjenje menstruacije

Post od Joxi »

Joxi napisao:Postovani, moj problem je malo drugacije prirode i ako je u pitanju izostanak menstruacije.Imam 20 godina i Moja kasnjenja menstruacije variraju od 3 do 6 meseci a nekada i duze.Redovno posecujem ginekologa i sve sa mojim hormonima je u redu. Jedan put mi je menstruacija kasnila i oko godinu dana. Doktori kazu da je u pitanju tezina i da zbog toga imam poremecene menstruacije. Nisam bas sigurna u to jer postoji dosta slucajeva sa prekomernom kilazom pa su im redovne. Imam desetak kila viska i mislim da to nije uzrok. Imam redovno odnose i uvek koristim zastitu... Mislim da postoji tu nesto vise sto obican ginekolog ne bi mogao da objasni. Molim vas za neki savet.
Odgovori