- Molim odgovor , da ne zivim u zabludi -

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
imahekurmom
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 24, 2012 2:28 am

- Molim odgovor , da ne zivim u zabludi -

Post od imahekurmom »

postovanje,

- kao sto sam naslov kaze , molio bih vas za odgovor da ne zivim vise u zabludi

- ja znam da vi na dan dobijate mnogo poruka i da vam je u jednu ruku puna kapa ovog foruma i razno raznih pitanja i pacijenata ... pa bih polako presao na stvar

- moja boljka se sadrzi od mesanih obrazaca -> tako je ja dozivljavam

- kada udahnem leva strana tacno gde se cuje ili oseca odkucaj srca me zaboli , bol je linijska , cesto mi se desava da me uhvati neki "mini grc" ako bih mogao tako da ga nazovem ..koji traje oko 2 sekunde a nekada zna da bude i po minut... takodje bolan , ne jako ali umereno takodje kada udahnem i kada ispustim vazduh srce mi preskoci, dozivi 2,3 puta blago povecan udarac.. preskoci, ali taj udarac je bezbolan.

- bio sam kod interniste, objasnio sam mu ovaj isti problem , odgovro je bio "aha"

nista, radicemo ekg ... odradili ekg , pogleda rezultat kaze srce ti je zdravo ... iskri vi me u polozaju kifle , prelazio prstom preko kicme ... i kaze ta bol je zbog kicme.

- ali ja dubogo verujem da to nema nikakve veze sa kicmom i ako imam mali problem sa kicmom , jer mogu da razlikujem bol od protisnih i drugih stvari ,ali ova bol nije kako treba i bas sam zabrinut ...

- ako sam nesto izostavio kako bih dalje pomogao vama da mi date laksi odgovor , molim vas pitajte me ... i takodje bih vas molio da procitate ovaj post i da mi date odgovor.

- regards

David.
uliks1978
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 9:39 am

Re: - Molim odgovor , da ne zivim u zabludi -

Post od uliks1978 »

Ipak bi trebao da veruješ svom lekaru.Opis tvog problema teško da ima veze sa srčanim problemima.Preskoci se javljaju i kod zdravih osoba,i predstavljaju normalnu varijaciju u sinusnom ritmu.Bol u grudima može da bude i zbog problema sa kičmom(mada ne nužno).Ukoliko i dalje imaš neke nedoumice glede svog srca,uradi jedan uz,koji će ti verovatno otkloniti svaku dilemu.

Pozdrav i svako dobro
imahekurmom
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 24, 2012 2:28 am

Post od imahekurmom »

nije to bio moj licni lekar, bio sam kod nekog privatnog, posto se u bolnicu ceka po 2,3 meseca ...

- neprofesionalnost na nivou ...

i uopste nije bio kardiolog nego internista ... posto sam iz kikinde zapravo ne znam da li kikinda u opste i ima pravog kardiologa ... ali da je do kicme 100% sam ubedjen da nije jer je drugacija bol ... sto se tice ultra zvuka .. to sam i mislio da uradim .. hvala u svakom slucaju na odgovoru
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

imate simptome anksioznosti, a ne srcane smetnje
Odgovori