Zavisnost od masturbiranja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
vukasinns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2012 6:27 pm

Zavisnost od masturbiranja

Post od vukasinns »

Postovanje

mislim da sam zavisnik od masturbiranja. veoma cesto to radim (2-3 puta dnevno) , pa sam samim tim i slabije zainteresovan za sex, a kad do njega dodje, desi se da tesko uspostavim erekciju , ili da ne mogu da dozivim orgazam bez sopstvene rucne stimulacije ..

kako da se borim protiv toga ?
odluka u glavi je laka, ok necu se dodirivati, ali kad kod pokusam da sprovedem tako nesto osetim da su mi erekcije redje i slabije, a volju za seks imam..
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: Zavisnost od masturbiranja

Post od x3x »

Nisi zavisnik. Koliko god imas?

Mozda vise uzivas u masturbiranju nego u sexu a onda sam treba da ustanovis zasto je to tako? :P
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
vukasinns
Novi član
Novi član

Post od vukasinns »

pa ovako. imam 30 godina. i masturbiram 2-3 puta na dan. uz to imam i devojku i pokusavam da imam normalan seksualni zivot uz to.
desava mi se da ne mogu da postignem erekciju ako se sam ne stimulisem.
desava mi se da u toku seksa ne dozivim orgazam, vec moram sam da "zavrsim"
desava mi se da ne mogu da zaspem ako ne masturbiram
...
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

Uf, to sad vec izgleda kao problem.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
vukasinns
Novi član
Novi član

Post od vukasinns »

pa recimo. citao sam par tekstova o tome.
ali. kad god u glavi odlucim "prestajem" dodje do problema.. sto se moje psihe tice, mogu ja sebe da nateram to da ne radim.. ali veoma brzo naidjem na fizicke probleme - manjak erekcije, smanjenje libida i sl, ne znam kako da odviknem svoje telo od sebe :D
Odgovori