problem izmedju menstruacije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
radawow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 12:27 pm

problem izmedju menstruacije

Post od radawow »

ja zelim da pitam da li je normalno krvariti 13 dan od menstruacije,polovina ciklusa,nije kao menstruacija sasvim je malo i cista je krv,i ne tece,nego poslije male nuzde,na toalet papiru se vidi..inace kada trebam dobiti pocinje sa smedjkastim iscjedtkom,i ovo mi se danas desilo i brine me jer mi se nikada ranije nije desavalo,,,,imala sam odnos i poslije odnosa nevjerovatna mucnina se pojavila i nekako kao da je isla sa dna stomaka,inace sa partnerom ne koristim zastitu i radimo na potomcima,,,,da li moze biti da mi je mucnina od sperme? i da li moze biti nesto strasno?unaprijed hvala :cry:
radawow
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 12:27 pm

Re: problem izmedju menstruacije

Post od radawow »

radawow napisao:ja zelim da pitam da li je normalno krvariti 13 dan od menstruacije,polovina ciklusa,nije kao menstruacija sasvim je malo i cista je krv,i ne tece,nego poslije male nuzde,na toalet papiru se vidi..inace kada trebam dobiti pocinje sa smedjkastim iscjedtkom,i ovo mi se danas desilo i brine me jer mi se nikada ranije nije desavalo,,,,imala sam odnos i poslije odnosa nevjerovatna mucnina se pojavila i nekako kao da je isla sa dna stomaka,inace sa partnerom ne koristim zastitu i radimo na potomcima,,,,da li moze biti da mi je mucnina od sperme? i da li moze biti nesto strasno?unaprijed hvala :cry:
,,,ja imam 27 godina a muz 34 godine
Odgovori