pomozite mi
pomozite mi
Moj otac je pre godinu dana zbog loseg stanja primljen na hirurgiju u vranje doktor je konstatovao da ima cir na zeludac i da treba da se operise predlozio je ili da nam da uput za nis ili moze i on da uradi operaciju slozili smo se da to on uradi da ne bi isli dalje vec kad on moze da to uradi u vranje posle nekoliko dana doktor nije preduzeo nikakve mere moj otac je 10 dana bio samo na infuziju jer je doktor rekao da nesme nista da jede posto smo videli da doktor nista ne preduzima trazili smo uput za nis doktor je dao uput i napisao da je pacijent izaso iz bolnicu na licni zahtev i zahtev supruge sa tim uputom otisli smo u nis kod hirurga on nas je uputio na okkologiju u klinicki centar nis tamo je doktorka dala predlog da se sa vranjske patologije uzmu isecci i odnesu u nisku patologiju onda je doktorka prepisala 3 hemoterapije u knez selo posle te terapije mom ocu je bilo bolje onda je bio na kontrole i sve je bilo u redu do marta ove godine kada je poceo ponovo da povraca ali ne hranu vec neku zutu tecnost bio je na pregled gutao je crevo za zeludac radjena kolonskopija po rezultatima ima upalu debelog creva umedjuvremenu otekla mu je desna noga i dobila plavu boju onkolog je dao uput za interno odeljenje gde je bio 7 dana i hirurg ga je pregledao dao terapiju lekova i injekcija i posle 7 dana je pusten iz bolnicu i dalje povrace sad je i druga noga otekla i dobila plavu boju niko nista ne preduzima bili smo i u nis na maksilofacijalnu hirurgiju doktor je rekao da ima povecane stitne zlezde i da je to posledica tumora predlaze hemoterapije i kontrolu posle terapije sada moj otac prima infuziju ali nema poboljsanja u sredu ima konzilijum ali mu je noga u mnogo lose stanje on samo lezi i spava neznam vise sta da radim niko nece da mi da uput za dalje lecenje gde doktori rade i lece ovde u vranje samo ko ima para moze da prezivi i izleci se molim vas kazite mi gde da idem sta da radim on sve gore izgleda molim vas pomozite mi predlozite mi nesto