Hitno potreban savjet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
emonofof
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 08, 2012 1:04 pm

Hitno potreban savjet

Post od emonofof »

Imao sam danas odnos sa djevojkom i u trenutku ejakulacije sam osjetio da nesto nije uredu sa kondomom(pukao) i izvadio sam ga. Skoro sam pa siguran da nista nije zavrsilo u djevojci, jer sam ejakulirao po krevetu.. medjutim iz mjera predostroznosti se javljam i pitam za savjet... djevojka mi nikada nije koristila bilo kakva kontracepcijska sredstva, a menstruaciju treba dobiti po kalendaru u ponedjeljak. dosad je imala redovnu menstruaciju bez ikakvih problema.. Interesuje me da ako dobije menstruaciju u ponedjeljak da li to znaci da i sto posto nije moglo doci do nezeljene trudnoce. Kakvo je Vase misljenje o tableti, i da li uopce ima potrebe u ovakvoj situaciji za tim. Nadam se brzom odgovoru. Hvala
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Re: Hitno potreban savjet

Post od angelika »

Verujem da nije doslo do oplodnje, kazes da si osetio na vreme.
Nije u plodnim danima. Tableta za dan posle jeste bolje resenje od Ab svakako ali je prilicno gadna "hormonska bomba" i otklanja mogucnost zaceca ako se uzme u okviru najduze 48h posle...
Posle ciklusa ako vas i dalje drzi strah, nek uradi gravitest....
Nadam se da niste bas tako malerozni, da ce sve biti ok.
emonofof
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 08, 2012 1:04 pm

Re: Hitno potreban savjet

Post od emonofof »

Hvala ti puno na komentaru...
Mene interesuje sljedece... da li ako sada dobije redovno u ponedjeljak to automatski znaci da je sve uredu i da ce naredni ciklus(i) biti sasvim uredu, tj. ako dobije u ponedjeljak da li to znaci da je izbjegnuta nezeljena trudnoca???
Ako mogu i ostali iznijeti svoje misljenje, bio bih zaista zahvalan...
i da sta vi preporucujete, sacekati ponedjeljak pa vidjeti da li ce dobiti, ili ipak tablete - te sta mislite o istim ?
hvala !
Odgovori