Hijatus hernija, da ili ne?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
cwarak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 25, 2012 6:32 pm

Hijatus hernija, da ili ne?

Post od cwarak »

Pre nekih mesec dana od jednom sam poceo nenormalno da podrigujem i da imam problema sa gorusicom. Odem kod lekara i ona mi kaze da promenim nacin ishrane. Pridrzavao sam se svih pravila i nista. Onda ode i odradim test na helickobakter i ultrazvuk abdomena i sve je ok. Pre nekih nedelju dana odem u Bg kod gastroenteorologa, velika guzva, i covek mi samo prepisa omeprol i rekao da pijem 15 dana. Ja ga pijem vec 7 dana i nista. Nista ne ide na bolje. Jos mi se i pojavila regrutacija grane. Cim pojedem nesto, podrigujem i kao da mi vazduh tera zaludacni sadrzaj napolje. Idem u teretanu, radim sa velikim tezinama a pre nekih godinu dana stalno sam se napinjao dok sam isao na veliku nuzdu. Da li ima ikakve sanse da nije kila na zelucu u pitanju? I da dodam pre nekih 2 meseca sam se opasno uplasio zbog nekog pregleda srca, da nije mozda to problem?
Odgovori