Nemam zelju a hocu sex i ne mogu da se nalozim...

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
bratsa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 24, 2011 6:27 pm

Nemam zelju a hocu sex i ne mogu da se nalozim...

Post od bratsa »

Procitao sam dosta tema sada na forumu. Ne da ste se namucili da pomognete onom muceniku "dusa_koja_ostaje". Jes' davno bilo ali sigurno ga i dalje pamtite... Ali poklapamo se ja i on negde.
Vidite naslov i sami, dakle to je problem. Nekada sam imao erekciju veci deo dana, u skoli su me zezali svi zbog toga a onda odjednom nista... Nikako ni ujutru ni sa devojkama. U stvari jeste sa jednom, sa njom sam se osecao prelozeno i imao sam erekciju bas bas dobru. Ja taj problem imam vec skoro 4 godine i dan danas pokusavam da odgonetnem zasto je bilo tako sa njom. A nije mi se svidjala ni najmanje, bila je "skolska drolja" (izvinjavam se lepsem polu foruma, ali tako smo je zvali). Bila je sve ono sto je meni odvratno a ipak neko vreme samo kada sam sa njom imao sam erekciju. Sada sam izasao iz veze od 3 godine i jako mi je tesko. 3 godine sa ovom devojkom sada ja se nikada nisam nalozio. Imali smo sex dosta puta i bez Vijagre ili Levitre, ne bas nesto ali nije ni lose toliko. A opet desavalo mi se par puta na po nedelju dana da sa njom stalno imam erekciju... Ne razumem nista sto mi se desava! Pun sa problema, nisam srecan i cesto sam depresivan i dok sam bio sa ovom devojkom. Mozda je problem depresija... Ali i bio sam cesto srecan sa njom pa nista... A opet... Ne razumem! Mozda je recimo neki problem sa hormonima ili cime vec. Bio sam kod urologa pre nekoliko meseci i imam varikocelu, najgori stepen. Ponekad su mi vene u testisima tolike da kada ih osetim u rukama povraca mi se koliko je to ruzno drzati u ruci. Sta vi mislite? Ako nista drugo, lupite nesto da bar znam NESTO. Hvala u napred...
bratsa
Novi član
Novi član

Re: Nemam zelju a hocu sex i ne mogu da se nalozim...

Post od bratsa »

Zaboravio sam da napomenem: Levitru od 20mg sam delio na osam delova i pio i recimo da je to normalna erekcija, potencija i duzina i kvalitet seksa... Cijalis sam uzeo 2-3 puta i nije nista pomogao. A Potencijal... Najezim se kad cujem za tu prevaru!
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

Molim vas za odgovor narode... Stvarno mi treba pomoc
vein
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 10:29 pm

Post od vein »

:oops: cao a sto si ti koristio vijagru i sl.da li si morao ili iz fazona.najbolje je prirodno i ne navikavati se.bolje i malo vise truda.idi kod doktora i sve mu objasni.mnogo zdravlja i srece :)
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

Pa koristio sam je jer drugacije ne mogu... Znam da se ne treba navikavati ali nazalost to je jedini nacin. Hvala za zelje :)
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 10, 2009 2:12 pm

Post od jperica »

Koliko ti imaš godina?

Možda je trebalo da vežbaš ovakve stvari masturbiranjem i odlaganjem ejakulacije.
Nije dobro, ali trudimo se.
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

Sta da vezbam masturbiranjem? I nemam ja problema sa preteranom ejakulacijom... Problem je sto ne mogu da se nalozim...
Imam 20 godina.
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član

Post od jperica »

Mislio sam na "vežbanje loženja". Da imaš u sebi "rutinski" tok stvari - od uzbuđenja do završnice.
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

Pretpostavio sam da to imas u glavi... Ali ne znam kako to da vezbam. Recimo ne lozi me kad me devojka ljubi po vratu, ne lozi me kad me mazi po butinama, ne lozi me cak ni kada mi masturbira... Ne znam sta me lozi uopste osim oralnog seksa...
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član

Post od jperica »

Eto ti ga na primer prvi korak. Ne bih sada javno otkrivao, ali poznat mi je jedan slučaj gde se devojka poverila da njenog momka jedino uzbuđuje oral i da on njoj takođe pruža samo oral. Ako mi dozvole članovi foruma, rekao bih da je po mome to sve na pola puta i da su oboje trebali da malo zapnu. Ali, u toj vezi svakako nije ni bilo ljubavi. Ne bih znao da ti kažem kako i na koji način da pospešiš svoje uzbuđenje, jer nisam stručan.

Ja sam ovde samo kao veliki ljubitelj seksa i dobrih i lepih veza i ljubavi, pa sve što govorim, govorim iz srca i potkrepljujem emocijama, a veliki napor ulažem da u sve ove moje poruke ubacim razum.

Jasno je da je to sve do tebe i tvoje devojke, a ovde ti mi možemo govoriti samo naša skromna iskustva i davati predloge. Ono što bih ti ja predložio je da vidiš da li ti je to prolazna faza i da li si ranije imao samo određenu radnju, koja te uzbuđuje, a da nije to ova sadašnja. Dakle, da li te je ranije uzbuđivalo nešto drugo sem orala, pa da vidiš, da li jednostavno prolaziš kroz različite oblike uzbuđenja.

Nadam se da sam pomogao i da nisam nikog uvredio.
bratsa
Novi član
Novi član

Post od bratsa »

Ne, jedino sto me uzbudjuje je to. I tako je vec 3 godine... Tesko da je to samo faza... Ne znam sta da radim vise. Otisao bih kod nekog seksologa ili koga vec, ali finansijski ne mogu to da priustim.
Korisnikov avatar
jperica
Aktivan član
Aktivan član

Post od jperica »

Ne bih znao šta da ti kažem, a još manje šta da dalje posavetujem. Ne znam da li će ti taj "seksolog" ili ko još već navući još veću nevolju na vrat. Definitivno bi trebalo da kod sebe samog preispitaš šta ti se sve dopada, a šta ne, pa da vidiš od onog "ne" šta može preći u "da" i pod kojim uslovima.
IrenaZG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 16, 2011 2:23 am

Post od IrenaZG »

:) Rekao si, tj naveo "školska drolja"...hm. Ne pali te kada te djevojka ljubi po vratu,miluje itd. Problem u je samo u tvojoj glavi. Probaj sex sa subicom tj submisivnom djevojkom i probaj sex sa Dominom, i to sa vrlo iskusnim djevojkama u tom polju. Ako te već klasika ne pali ,zašto ne,pokušaj sa bdsm-om, ne moraš sa cijelim (sadizmom i mazohizmom), ali BD. Kako si naveo da te napalila "školska drolja" biti če da si više sklon dominaciji ,tj biti Master. Iskušaj i to,probajjjj :-P. Nisi naveo svoje maštarije,ok i ne trebaš ali ih se ne srami,ako to ne možeš sa ,nazovimo ih "finim djevojkama",pokušaj sa ovima isto tako finim (samo kaj se ne srame reći da ih pali naziv droljetino, kujice).....možda se pronađeš :) Pozdrav
milic360
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 23, 2009 12:05 pm

Post od milic360 »

Ja sam skoro siguran da bi trebalo da posetis nekog psihologa ili psihijatra.Veruj mi,sav problem je u tvojoj glavi i samo oni mogu da ti pruze adekvatnu pomoc.Sve ostalo je gubljenje vremena i tvoje mladosti za kojom ces kasnije mnogo zazaliti.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

IrenaZG napisao::) Rekao si, tj naveo "školska drolja"...hm. Ne pali te kada te djevojka ljubi po vratu,miluje itd. Problem u je samo u tvojoj glavi. Probaj sex sa subicom tj submisivnom djevojkom i probaj sex sa Dominom, i to sa vrlo iskusnim djevojkama u tom polju. Ako te već klasika ne pali ,zašto ne,pokušaj sa bdsm-om, ne moraš sa cijelim (sadizmom i mazohizmom), ali BD. Kako si naveo da te napalila "školska drolja" biti če da si više sklon dominaciji ,tj biti Master. Iskušaj i to,probajjjj :-P. Nisi naveo svoje maštarije,ok i ne trebaš ali ih se ne srami,ako to ne možeš sa ,nazovimo ih "finim djevojkama",pokušaj sa ovima isto tako finim (samo kaj se ne srame reći da ih pali naziv droljetino, kujice).....možda se pronađeš :) Pozdrav
Molim vas, ako jos neko kao ja nije razumeo najveci deo ovog posta, nek se javi. Ubih se u pojam, da o seksu ne znam ama bas nista, jer u jednom postu nadjoh vise nepoznatih nego poznatih reci. :-?

Da li si otvoren sa tom devojkom? Da li mozete da razgovarate o svemu? Ima li medju vama bliskosti, intimnosti? Trebalo bi da mozete da razgovarate o tome, da korak po korak krecete ka uzbudjenosti, da se mazite... Opusti se i ne razmisljaj o tome da te to ne uzbudjuje, jer sugestija je cudo!

Mislim da je greska sto se sad za svaki mali problem odmah poseze za lekovima.

Poz.
Odgovori