Dokle mogu?

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
fisherkrko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 17, 2012 6:11 pm

Dokle mogu?

Post od fisherkrko »

Visok sam 182 cm i imam 70 kg.Do koje kilaze mogu da smrsam a da ne ugrozim zdravlje?
RasB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 05, 2012 7:09 pm

Re: Dokle mogu?

Post od RasB »

Ne znam koji ti je razlog mrsavljenja...Ti si cak i mrsav za svoju visinu.
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

fisherkrko napisao:Visok sam 182 cm i imam 70 kg.Do koje kilaze mogu da smrsam a da ne ugrozim zdravlje?
Iz kog razloga bi skidao kilograme?
fisherkrko
Novi član
Novi član

Post od fisherkrko »

angelika napisao:
fisherkrko napisao:Visok sam 182 cm i imam 70 kg.Do koje kilaze mogu da smrsam a da ne ugrozim zdravlje?
Iz kog razloga bi skidao kilograme?
Zbog lepote! :D
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član

Post od angelika »

:D Potpuno razumljivo, svi zelimo izgledati lepo koliko se da, i uciniti sve da se lepo osecamo u svom telu. Pozdravljam! Svi mi imamo neku svoju percepciju lepote.
Samo, na tvoju visinu, jasno da tebi visak kilograma nije problem. Nerazumem, zasto mislis da je visak kilograma, nesto sto ugrozava tvoju vizuelnu lepotu? Odgovarajuca kilaza zavisi od nase konstrukcije. Pretpostavljam da je to posredi. Telo uz pomoc odgovarajucih ciljanih vezbi uskladjenih sa nasim zdravstvenim statusom, godinama i dobro izbalansirane prehrane, moze se dosta uraditi da oblikujemo svoje telo. Mislim da to tebi treba pre nego skidanje kilograma.
Svaka restriktivna i rigorozna dijeta, ugrozava zdravlje. To ti je moj odgovor na tvoje pitanje: *Dokle mogu?* Treba se sto zdravije hraniti, imati dobar balans izmedju proteina, UH (ugljeni hirata), vitamina uskladjen nasom fiz. aktivnostima, godinama...obezbediti sve sto je potrebno nasem telu u toku dana.
Korisnikov avatar
koske
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 10, 2011 8:56 am

Post od koske »

WUT? Sokiran sam donekle pitanjem ali ajde da bacim post.

Tebi fali jedno 10KG do jednog zdravog i lepog izgleda, sta vise normalnog. Ja da sam na tvom mestu ne bih ni pomisljao da smrsam, gruvao bih hranu kao nenormalan :P.
Mrzim cveklu!
fisherkrko
Novi član
Novi član

Post od fisherkrko »

65 today
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član

Post od angelika »

http://www.youtube.com/watch?v=yXub4ZX1760
Razmisli dobro da li je ovo tvoj izbor.....lepote!
Odgovori