Dokle mogu?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 17, 2012 6:11 pm
Dokle mogu?
Visok sam 182 cm i imam 70 kg.Do koje kilaze mogu da smrsam a da ne ugrozim zdravlje?
Re: Dokle mogu?
Ne znam koji ti je razlog mrsavljenja...Ti si cak i mrsav za svoju visinu.
Iz kog razloga bi skidao kilograme?fisherkrko napisao:Visok sam 182 cm i imam 70 kg.Do koje kilaze mogu da smrsam a da ne ugrozim zdravlje?
-
- Novi član
Zbog lepote!angelika napisao:Iz kog razloga bi skidao kilograme?fisherkrko napisao:Visok sam 182 cm i imam 70 kg.Do koje kilaze mogu da smrsam a da ne ugrozim zdravlje?

Samo, na tvoju visinu, jasno da tebi visak kilograma nije problem. Nerazumem, zasto mislis da je visak kilograma, nesto sto ugrozava tvoju vizuelnu lepotu? Odgovarajuca kilaza zavisi od nase konstrukcije. Pretpostavljam da je to posredi. Telo uz pomoc odgovarajucih ciljanih vezbi uskladjenih sa nasim zdravstvenim statusom, godinama i dobro izbalansirane prehrane, moze se dosta uraditi da oblikujemo svoje telo. Mislim da to tebi treba pre nego skidanje kilograma.
Svaka restriktivna i rigorozna dijeta, ugrozava zdravlje. To ti je moj odgovor na tvoje pitanje: *Dokle mogu?* Treba se sto zdravije hraniti, imati dobar balans izmedju proteina, UH (ugljeni hirata), vitamina uskladjen nasom fiz. aktivnostima, godinama...obezbediti sve sto je potrebno nasem telu u toku dana.
WUT? Sokiran sam donekle pitanjem ali ajde da bacim post.
Tebi fali jedno 10KG do jednog zdravog i lepog izgleda, sta vise normalnog. Ja da sam na tvom mestu ne bih ni pomisljao da smrsam, gruvao bih hranu kao nenormalan
.
Tebi fali jedno 10KG do jednog zdravog i lepog izgleda, sta vise normalnog. Ja da sam na tvom mestu ne bih ni pomisljao da smrsam, gruvao bih hranu kao nenormalan

Mrzim cveklu!
-
- Novi član
65 today
http://www.youtube.com/watch?v=yXub4ZX1760
Razmisli dobro da li je ovo tvoj izbor.....lepote!
Razmisli dobro da li je ovo tvoj izbor.....lepote!