Vaginalni sekret - pomoc, savet bilo sta :(

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
_Jovana_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 01, 2012 12:13 am

Vaginalni sekret - pomoc, savet bilo sta :(

Post od _Jovana_ »

Imam veliki problem sa vaginalnim sekretom da je to strasno, a da ne pricam koliko me psihicki ovo unistava :(. Imam 22 godine, nisam radjala.
prvi put kad sam spavala sa deckom, poceo je da mi se pojavljuje dosta sekreta i to samo nakon odnosa to je bilo pre 4 godine, nakon toga pocelo je da se pojavljuje sve vise i vise i nevezano da li spavala ili ne, u uvek kad bih radila analize sve bi bilo u redu, nije bilo potrebe za vaginaletama. Medjutim prosle godine mi se toliko povecao sekret da to nije normalno, tad sam koristila vaginalete Orvagil koje mi je doktor prepisao ali one su mi pomogle samo dok sam ih koristila, posle 5-6 meseci imala sam laparaskopsku intervenciju na levom jajniku takodje se sekret povecao zbog terapije koje sam uzimala, doktor mi je rekao da se tad samo zalfijom ispiram da ce pomoci.
9 meseci je od kako sam se operisala ja i dalje muku mucim sa sekretom koji se i dan danas povecava, citala sam da je normalno imati dnevno 3-4 kafene kasicice sekreta, ja imam ih imam minimum 25.
Danas su mi stigli nalazi vaginalnog brisa, i sve je u najboljem redu, nemam nikakvu infekciju, a nemam ni partnera skoro 2 god nije moglo ni doci do infekcije. Molim za bilo kakav savet jer vise zaista ne znam sta da radim, meni nije normalno da ja ali bukvalno moram na svakih 30 min u wc da brisem taj sekret. I Tablete i cajeve koje sam koristila pomazu mi samo dok ih koristim, 10ak dana nakon prestanka sekret se vraca u ogromnim kolicinama. Mnogo mi smeta to, mnogo me psihicki unistava, jer ne mogu se opustim i zivim normalno, da izlazim i da se druzim sa ljudima :((((
Odgovori