zacece

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
gogi100
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 15, 2007 4:12 pm

zacece

Post od gogi100 »

devojka i ja smo u vezi 5 godina. ja bolujem od dijabetisa 23 godine. devojka i ja zelimo bebu. imamo seksualne odnose, ali se desava da i to vrlo cesto, kad sam u njoj, on nije cvrst i pored toga svrsim u njoj. medjutim, ne znam da li je to dovoljno za zacece. seksulni odnos imamo intezivno od nove godine. citao sam na internetu i nasao, da ne treba smatrati nista hitnim za period od godinu dana od kad pocnemo sa intezivnim seksualnim odnosom i pracenjem ovulacije. posle toga je ako ne dodje do zaceca potrebno otici kod lekara. interesuje me da li u ovakvoj situaciji kad penis nije cvrst moze doci do zaceca ako svrsim u njoj?
hvala
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: zacece

Post od tamaraft »

Bitno je da imate ejakulaciju a niej bitna cvrstina polnog organa!

Ciklus svakako treba da se prati i ukoliko su menstruacije redovne i sigurne onda treba da zna kada je u plodnim danima.

Ukoliko postoje problemi sa ciklusom onda moguce da ovulacije nekada izostaje i narao da treba da se javite lekaru!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori