Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Po svojoj slobodnoj proceni, a na osnovu onoga sto sam procitao na ovom forumu cini mi se da imam kondilome. U to nisam siguran jer se oni nalaze na vrlo cudnom mestu za to, bar po meni, tj visoko u predelu dlacica. Znaci nemaju apsolutno nikakve veze sa penisom, niti na njemu ima bilo kakvih promena. U svakom slucaju da ne bih nagadjao (jer kao sto u potpisu nekog clana procitah, "internet nije zamena za lekara"), interesuju me vasi saveti u vezi toga gde se leciti?? Vidim da je dosta ljudi ovde imalo iskustva sa time, pa me zanima par konkretnih predloga gde otici?? Takodje interesuje me da li u Beogradu postoji jos neka "drzavna" ustanova osim one u Narodnog fronta, koja se time bavi?
najbolje bi bilo da odes prvo kod dermatologa, npr. na dermatovenerolosku kliniku u Dzordza Vasingtona, malo pre ulice 29.novembar, pa da ti doktor da dijagnozu.
Nakon toga ces videti da li si bio u pravu, ili ne, a naravno, doktor ce ti reci sta dalje da preduzmes.
Xm, tu postoji mali problem. Zato sam i pitao gde jos moze osim tamo (doduse malo sam pomesao Dzordza Vasingtona i Narodnog fronta, al boze moj... ) U svakom slucaju hvala na odgovoru, nasao sam neke privatne lekare pa cu otici.