Polyginax POMOC!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
NikolinaKostic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 25, 2012 3:19 pm

Polyginax POMOC!

Post od NikolinaKostic »

Pre mesec dana sam imala pojacani sekret,svrbnje,i pecenje u zonu na vagine. Otisla sam kod ginekologa reko mi je da imam pojacani sekret zbor neke bakterie,preporucio mi je polyginax tablete(6 komada-1x1) ali odma dan posle morala sam da idem na put i nisam mogla da ih koristim odmah i simptomi su nestali. Kad sam stigla prosle nedelje resila sam da ih koristim,ali nisam dobro izracunala kad ce da mi dodje period(25-26 april) i u nedelju sam stavila prvu tabletu i u ponedeljak je pocelo da me svrbi i pece dosta vremena i momentima je prestalo,pa dan posle je pocelo opet,zaista je nepodnosljivo i juce nisam ih stavila,bilo mi je stra da nisam mozda alergicna ili pa mi je koza preosetljiva zbog mensturacie sta je trebala da dodje... Dali da produzim sa terapijom,dali je normalno svi ti simptomi,jako sam zabrinuta i ako moze neko da mi pomogne bila bi mnogo zahvalna. Fala unapred svima,pozdrav.
Odgovori