Molio bih sve članove foruma da mi daju nekoliko saveta kako da pomognem supruzi i svakako da joj prenesem i Vaša iskustva u popravljanju stanja srca. Naime, moja žena je kategorički odbila da ide kod lekara, a svaki dan kada dođem sa detetom sa posla zateknem je kako leži umorna i iscrpena. Čak je u poslednje vreme počela i više da spava, ali nema efekta, jer se nakon ranijeg leganja počelo pojavljivati preskakanje, zamor, pa čak i nemogućnost da se ustane.
Sve ovo se dešava u par poslednjih dana, kada joj je menstruacija krenula. To traje skoro nedelju dana i pri kraju je. Inače, proređeni su i intimni odnosi, zbog male bebe, kao i zbog ostalih obaveza. Nervoza raste zbog novca i problema, a naša nesposobnost da uvek izađemo na kraj sa svakodnevnim problemima je očigledna. Takođe, svađe su prisutne, iako nisu česte. Brže se završavaju za razliku od prethodnog vremena. Nikad nisam bio inicijator, ali ne bih nikad ni skakao na nekoga. No, kako vreme odmiče, sve manje imam toleranciju i sve manje gutam, pa sam počeo i da se branim.
Osim svega toga, znam da je većina problema do mene, jer zbog prevelikih obaveza u toku dana, kao i zbog učenja, koje imam, ne stižem sve oko kuće, ali ne izbegavam. Jednostavno fizički ne mogu stići, a učenje inače obavljam samo u večernjim satima. Mislim da mi je najveći doprinost jednostavno da ponovo počnem da gutam.
Šta raditi kada srce oslabi - pomoć za moju ženicu
Šta raditi kada srce oslabi - pomoć za moju ženicu
Nije dobro, ali trudimo se.
Re: Šta raditi kada srce oslabi - pomoć za moju ženicu
Postovani;
postavite ovo pitanje na http://www.* REKLAMA *.com dobicete odgovor u roku od 24sata
Pozdrav
postavite ovo pitanje na http://www.* REKLAMA *.com dobicete odgovor u roku od 24sata
Pozdrav
Re: Šta raditi kada srce oslabi - pomoć za moju ženicu
Opisao si situaciju koja nas je rekla bi skoro sve u bracnim vodama kad tad zatekla...Kako se izboriti....pa "gutanjem" svakako ne ali tolerancijom i razgovorom do besvesti sigurno da.... Em je finansijska situacija svima nama poprilicno iscrpela zivotnu energiju, a vi imate malu bebu, a tu pare MORAS RODITI!!! Kako...nek ti je dragi Bog na pomoci...
Tvoja supruga je u klasicnoj postporodjajnoj depresiji...Hormoni joj ludinjaju i ne uzmaj na srce sve sto ti skrese sad....smirit ce se polako....
Zivot zene u tom periodu je uzdrman od temelja, narocito ako je prvi porodjaj u pitanju........I sreca i strah za bebu, porodicu, buducnost...sve te pelene, kreme...Nije lako vidis i sam....Nadji nacina da je razveselis, nasmejes, ucini joj paznju.....nadji joj pomoc oko bebice, peglanja......da uhvati malo vazduha, da bar sat vremena bude u setnji na kafi.......da se opusti malo...razumes... Uberi joj cvetic krajputas...skuvaj kafu donesi u krevet....
Neznam koliko je proslo od poroda?..... Nekim zenama treba vremena da zaborave, porod ako je bio tezak....Sa grudima vecim od Pamele Andrerson i jos nabubrelim stomakom ne osecaju se zenstveno....Imaju krizu....u svakom smislu....Budi strpljiv, ne insistiraj....snadji se sam
(sa sobom) naravno......Morate naci modus kako sto lakse izgurati ta "trusni" deo zivota...Sve to prodje......i jednom cete se smejati svim tim "zgodama", samo ako se volite....dovoljno.
Cestitam na bebi. Zbog nje vredi sav taj haos...koji ce proci cim beba poraste, i vi se oslobodite straha i opet budete mogli imati malo slobodnog vremena za vas dvoje!
Tvoja supruga je u klasicnoj postporodjajnoj depresiji...Hormoni joj ludinjaju i ne uzmaj na srce sve sto ti skrese sad....smirit ce se polako....
Zivot zene u tom periodu je uzdrman od temelja, narocito ako je prvi porodjaj u pitanju........I sreca i strah za bebu, porodicu, buducnost...sve te pelene, kreme...Nije lako vidis i sam....Nadji nacina da je razveselis, nasmejes, ucini joj paznju.....nadji joj pomoc oko bebice, peglanja......da uhvati malo vazduha, da bar sat vremena bude u setnji na kafi.......da se opusti malo...razumes... Uberi joj cvetic krajputas...skuvaj kafu donesi u krevet....
Neznam koliko je proslo od poroda?..... Nekim zenama treba vremena da zaborave, porod ako je bio tezak....Sa grudima vecim od Pamele Andrerson i jos nabubrelim stomakom ne osecaju se zenstveno....Imaju krizu....u svakom smislu....Budi strpljiv, ne insistiraj....snadji se sam

Cestitam na bebi. Zbog nje vredi sav taj haos...koji ce proci cim beba poraste, i vi se oslobodite straha i opet budete mogli imati malo slobodnog vremena za vas dvoje!