bhcg test u opadanju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
vlada05
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 21, 2012 7:38 pm

bhcg test u opadanju

Post od vlada05 »

Moj bhcg bio je 486.3, posle deset dana 880.0, a treci put nakon 4 dana od poslednjeg testa bio je 606.44....kazu da je to "losa trudnoca" ima li neko sa slicnm problemom i sta je najbolje ciniti???
anabiljana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 21, 2012 7:30 pm

Re: bhcg test u opadanju

Post od anabiljana »

Meni je poslije 15dana nakon insjemenacije beta prvi put bila 37,5,a poslije 2 dana 117 (i tu je nazalost meni stala sa rastom).Podji do doktora to ti je nabolje,sve ce ti objasnit.Nadam se da ce ti sve biti dobro samo misli pozitivno. :wink:
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: bhcg test u opadanju

Post od Zli doktor »

anabiljana napisao:Meni je poslije 15dana nakon insjemenacije beta prvi put bila 37,5,a poslije 2 dana 117 (i tu je nazalost meni stala sa rastom).Podji do doktora to ti je nabolje,sve ce ti objasnit.Nadam se da ce ti sve biti dobro samo misli pozitivno. :wink:
Na žalost neće bit pozitivno. Relativno brzo će prokrvariti. U pitanju je biohemijska trudnoća. Verovatno je došlo do oplodnje ali se oplođena jajna ćelija nije adekvatno usadila... te stoga više sreće drugi put... :(
Odgovori