Imam jedno pitanje,koje me vec par dana muci ...da li postoji mogucno st da sam trudna ili je nesto drugo u pitanju...
ovako...Imam 23 godine,majka sam dvoje dece..devojcice od tri ipo godine i sina od 14 meseci...Poslednju menstruaciju sam imala 9.04..i sasvim normalno,kao sto mi obicno traje po 6 dana..mada je pred kraj bilo nesto malo kao braonkasto...aa da kasnila mi je jedan dan a obicno dobijam par dana ranije ..recimo treba 8 a ja dobijem 4 ili 5 i tako svaki mesec se pomera a sad nije bilo tako..odnose ima redovno,a pre menstruacije sam imala 6 znaci posle 3 da sam dobila...Ciklus je prosao i posle toga nisam imala odnose..ali ima mucnine,i bolove u donjem delu stomaka...juce 18.o4 uvece sam imala tako jake bolove u donjem delu stomaka i u krstima..pa malo slabije nego porodjajni..i to me je drzalo nekih pola sata ..i onda su me krsta prosla a bol u stomaku se smanjio..danas je ok..A da ..zaboravih reci dasam radila test i da je bio negativan...cula sam za lazan menzis pa sam uradila..ali nista...dA LI JE MOGUCE DA TEST NE POKAZE TRUDNOCU..nE KORISTIMO NIKAKVU ZASTITU JEDNOSTAVNO VODIMO RACUNA.. Zaboravih jos i ovo..imam malo povisen sekret a pre 2-3 dana i iscedak..znate vec na sta mislim...
Unapred hvala,na odgovoru....
Bol u sdonjem delu stomaka...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 19, 2012 1:20 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 19, 2012 1:20 pm
Re: Bol u sdonjem delu stomaka...
Da li je moguce..da niko nema nikakav komentar...neku pretpostavku sta bi moglo biti....Nisam valjda jedina kojoj se to desilo...Pokrenimo ovu temu...