problemčina

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
tinica000
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2012 11:19 pm

problemčina

Post od tinica000 »

Hej..imam problem..imali smo decko i ja spolni odnos...i koristimo zastitu tako da na vrijeme prekinemo..al nije to problem..vec naakon zavrsetka on se isao otusirati i nakon 1 h ponovili..i nismo odmah primjetili da je bilo na penisu bijelo...osusena sperma vjerojatno..dal mogu ostat trudna????????bilo je 3 dana nakon menge...al nemam mjesecnicu u iste dane tak da ne mogu pratit plodne i neplodne dane...pomoććć???sad trebab dobit negdje mengu..znam po tome jer mi sise abujale...al sam zivcana jako od svega toga i imam osjecaj da i trbuh nabujal???...dal mogu bit trudna???
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: problemčina

Post od Zli doktor »

tinica000 napisao:Hej..imam problem..imali smo decko i ja spolni odnos...i koristimo zastitu tako da na vrijeme prekinemo..al nije to problem..vec naakon zavrsetka on se isao otusirati i nakon 1 h ponovili..i nismo odmah primjetili da je bilo na penisu bijelo...osusena sperma vjerojatno..dal mogu ostat trudna????????bilo je 3 dana nakon menge...al nemam mjesecnicu u iste dane tak da ne mogu pratit plodne i neplodne dane...pomoććć???sad trebab dobit negdje mengu..znam po tome jer mi sise abujale...al sam zivcana jako od svega toga i imam osjecaj da i trbuh nabujal???...dal mogu bit trudna???
Može...
Izbegavajte uzastopne odnose ako koristite metod prekinutog snošaja...
Odgovori