Imam problem koji traje nekih 15 dana i jako me zabrinjava jer ne prolazi.
Primjetila sam prije nekog vremena da mi se nenormlno suše usta, činilo mi se da su mi usta suva i kad pijem. To je trajalo par dana i primjetila sam, bar mi se tako čini da je to povezano sa stresom, nažalost imala sam više teških stresnih situacija u poslijednje vrijeme. Onda mi je ta suhoća prošla ali se pojavio neki metalan okus u ustima i sve se završilo tako što trenutno imam žarenje jezika kao da sam ga opekla. Vrlo bolno, neugodno i jako me zabrinjava. Uzela sam Nistatin rastvor i čini mi se da mi je par dana bilo bolje a sad mi je baš jako izraženo to peckanje. Vidljivih promjena nema. Može li mi neko pomoći? Čini mi se da mi i usne pomalo bride. Hvala unaprijed.
sušenje usne šupljine i peckanje i žarenje jezika
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 1:41 am
Re: sušenje usne šupljine i peckanje i žarenje jezika
Imam isti problem,jesi li saznala sta je ???!!!sanči napisao:Imam problem koji traje nekih 15 dana i jako me zabrinjava jer ne prolazi.
Primjetila sam prije nekog vremena da mi se nenormlno suše usta, činilo mi se da su mi usta suva i kad pijem. To je trajalo par dana i primjetila sam, bar mi se tako čini da je to povezano sa stresom, nažalost imala sam više teških stresnih situacija u poslijednje vrijeme. Onda mi je ta suhoća prošla ali se pojavio neki metalan okus u ustima i sve se završilo tako što trenutno imam žarenje jezika kao da sam ga opekla. Vrlo bolno, neugodno i jako me zabrinjava. Uzela sam Nistatin rastvor i čini mi se da mi je par dana bilo bolje a sad mi je baš jako izraženo to peckanje. Vidljivih promjena nema. Može li mi neko pomoći? Čini mi se da mi i usne pomalo bride. Hvala unaprijed.
Moguće da je u pitanju kandida. Najbolje da odete kod specijaliste bolesti usta, koji će vam prepisati pravi lek i dati savet.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 1:41 am
bio sam kod specijaliste oralne medicine i kaze mi da je sve to od refluxa mislim to belicasto,a na vrh jezika mi je rekla da mazem nesto na bazi ulja(uljane AD kapi) da kiselina preko noci ne moze da ga dosegne jer valjda ne rastvara ulje!