Cao, imam dobru devojku, ali me nesto brine...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anonimm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2012 2:50 pm

Cao, imam dobru devojku, ali me nesto brine...

Post od anonimm »

Zajedno smo nesto vise od godinu dana, ona ima 16, a ja 18... Pricamo dosta o vodjenju ljubavi, ali ne planiramo jos to da uradimo jer neznamo da li je zdravo za nju da radimo to... Kad smo sami volimo da uzivamo, pa se zabavimo tako sto se pipkamo,hvatamo i ljubimo, ali ja nju jos uvek ne pipkam dole u gacicama.. Odlicno komuniciramo kad radimo to, topi mi se u rukama, a zadnja 2 puta je dozivela orgazam... Brine me to sto ne znam da li je zdravo da dozivi orgazam ako je nevina i dali moze da joj naskodi ako dozivljava u njenim godinama??????
AndjelkaM92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 05, 2012 3:11 pm

Re: Cao, imam dobru devojku, ali me nesto brine...

Post od AndjelkaM92 »

Ne mora da te brine to sto se zbiva sa njenim telom...dvojke sa 16 god uglavnom stupaju u odnose, tako da to nije rano a i ne moze da je povredi. Orgazam je zdrav sto je i naucno dokazano...
anonimm
Novi član
Novi član

Post od anonimm »

ne razumes me... ona ima orgazam, a nevina je, uopste je i ne pipnem dole... samo gore...
welt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 04, 2012 10:20 am

Post od welt »

Ne moze orgazam da joj naskodi. klinke se samozadovoljavaju i to ne moze da bude stetno.
Vodjenje ljubavi je nesto za sta ona jos nije spremna ni fizicki ni psihicki, jer se jos nije razvila u potpunosti. Mislim da devojka tek sa 18 sazreva u tom smislu. Mada kazu da je to individualno.
anonimm
Novi član
Novi član

Post od anonimm »

ok, hvala vam na savetima... pozz
Odgovori