Korbazol,kakva su iskustva?
Korbazol,kakva su iskustva?
Molim sve one koji su koristili Korbazol ili znaju dosta o njemu da se jave,kao i koja je razlika izmedju Korbazola i Segidrina,posto se Segidrin jako tesko nalazi,mada ni Korbazola nema u par apoteka gde sam ga trazio.Hvala unapred,inace treba mi za majku koja ima tumor pluca.
Re: Korbazol,kakva su iskustva?
O Korbazolu mozete vise procitati ovde:
http://www.ivonazivkovic.net/KORBAZOL.html
http://www.ivonazivkovic.net/KORBAZOL.html
Ja sutra treba da dobijem,t.j da mi donese drugar iz Beograda Korbazol i Megamin,ima u prodaji mada je 70 e Korbazol a Megamin 20 e a jedno pakovanje traje oko 5-6 dana,ali treba probati.Ako mi majci bude bolje,nastavicu da ga kupujem kada god budem mogao.
Kakva su iskustva sa Korbazolom?Veliki pozdravdule79 napisao:Ja sutra treba da dobijem,t.j da mi donese drugar iz Beograda Korbazol i Megamin,ima u prodaji mada je 70 e Korbazol a Megamin 20 e a jedno pakovanje traje oko 5-6 dana,ali treba probati.Ako mi majci bude bolje,nastavicu da ga kupujem kada god budem mogao.
Mi smo kupili tati Korbazol - pakovanje od 250gr kosta 7350 plus postarina. Preporuceno je da se uzima najmanje 3x2 kafene kasicice plasticne posle jela, a tata bi trebao i 4x, tako da ova doza traje otprilike 5 dana.
Medjutim, to je ipak samo med sa polenom, propolisom, ehinaceom, guaranom, megaminom - mesavina koja sigurno nije losa, ali je previse skupa za nesto sto ne mislim da je lek.
Naravno, svakom ostaje da proba ako zeli - sto se mog oca tice, on je poceo da uzima, pa mu se pojavila neka kao alergijska reakcija, pa je obustavio. Nismo 100% sigurni da je od toga, probace jos jednom kad prodju ovi simptomi.
Sve u svemu, mislim da je cena ipak prenaduvana - ali ne mogu ni da kazem da li bi imalo efekta ili ne, ako bi se uzimalo po preporuci, to znaci nekih 6 pakovanja mesecno, pa par meseci.....Licno sumnjam, pa ga vise necemo ni kupovati. Imunitet cemo probati sada da podignemo jos sa oprobanom stvari - nonijem, koji je isto tako skup (ali u poredjenju s ovim ni priblizno), ali je i proveren i efikasan.
Eto, pa ko sta odluci.
Medjutim, to je ipak samo med sa polenom, propolisom, ehinaceom, guaranom, megaminom - mesavina koja sigurno nije losa, ali je previse skupa za nesto sto ne mislim da je lek.
Naravno, svakom ostaje da proba ako zeli - sto se mog oca tice, on je poceo da uzima, pa mu se pojavila neka kao alergijska reakcija, pa je obustavio. Nismo 100% sigurni da je od toga, probace jos jednom kad prodju ovi simptomi.
Sve u svemu, mislim da je cena ipak prenaduvana - ali ne mogu ni da kazem da li bi imalo efekta ili ne, ako bi se uzimalo po preporuci, to znaci nekih 6 pakovanja mesecno, pa par meseci.....Licno sumnjam, pa ga vise necemo ni kupovati. Imunitet cemo probati sada da podignemo jos sa oprobanom stvari - nonijem, koji je isto tako skup (ali u poredjenju s ovim ni priblizno), ali je i proveren i efikasan.
Eto, pa ko sta odluci.