Treba mi pomoc

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
undefined123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 28, 2012 10:19 am

Treba mi pomoc

Post od undefined123 »

Decko i ja smo se prije dva dana napaljivali malo strasnije nego inace. Trljao me dole prvo preko gacica, a zatim i "pravo". Ja sam (bila) nevina, i u jednom trenutku me jako zaboljelo, iako on uopste nije isao duboko niti ista silio, i tada je prestao. Nisam osjecala vise bol. Kada sam dosla kuci i skinula gacice, na njima je vec bilo malo krvi, a u trenutku kada sam ih skinula krv je pocela da "siklja". Otisla sam u wc i istusirala se, promjenila gacice i otisla na spavanje. Ujutro kada sam ustala i krenula u wc da obavim malu nuzdu, situacija se ponovila, kako sam skinula gacice, krv je ponovo pocela toliko intenzivno da sam morala staviti ulozak. Prvo je bila svijetlocrvene boje, a zatim su poceli izlaziti i grumeni i javila se bol u donjem dijelu trbuha. Prerano je da dobijem menstruaciju (trebala bih je dobiti za nekih 7 dana). To je bilo jucer. Danas je vec drugi dan kako krvarim, ali pomalo. Npr 3 sata nema nista, onda odjednom par kapljica i ugrusaka. Da li ovo znaci da vise nisam nevina i da je uspio tek tako jednostavno probiti himen, iako nije gurnuo ni pola od pola prsta :-? :o ? Ili je samo ostetio ? Postoji li nacin da saznam to, bez odlaska ginekologu?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Treba mi pomoc

Post od tamaraft »

Himen nije sto metara daleko od gacica tako da vrlo je moguce da nisi vise nevina! Ali meni to sve lichi na to da ti je poranila menstruacija, posto je ova promena u godisnjim dobima uvek znala da poremeti zenama mesecne cikluse!

A u svakom sluchaju, ukoliko si na bilo koji nachin seksualno aktivna MORAS da stvoris naviku odlaska kod ginekologa, nema potrebe ni da se stidish ni da se plasis, zivish u 21.veku i mlada si zenska osoba koja mora da nauchi da brine o sebi a odlazak ginekologu je veoma bitno! S obzirom da si mlada i da sama svoje organe ne poznajesh josh uvek tako dobro poseta ginekologu bi ti mnogo pomogla.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori