Decko i ja smo se prije dva dana napaljivali malo strasnije nego inace. Trljao me dole prvo preko gacica, a zatim i "pravo". Ja sam (bila) nevina, i u jednom trenutku me jako zaboljelo, iako on uopste nije isao duboko niti ista silio, i tada je prestao. Nisam osjecala vise bol. Kada sam dosla kuci i skinula gacice, na njima je vec bilo malo krvi, a u trenutku kada sam ih skinula krv je pocela da "siklja". Otisla sam u wc i istusirala se, promjenila gacice i otisla na spavanje. Ujutro kada sam ustala i krenula u wc da obavim malu nuzdu, situacija se ponovila, kako sam skinula gacice, krv je ponovo pocela toliko intenzivno da sam morala staviti ulozak. Prvo je bila svijetlocrvene boje, a zatim su poceli izlaziti i grumeni i javila se bol u donjem dijelu trbuha. Prerano je da dobijem menstruaciju (trebala bih je dobiti za nekih 7 dana). To je bilo jucer. Danas je vec drugi dan kako krvarim, ali pomalo. Npr 3 sata nema nista, onda odjednom par kapljica i ugrusaka. Da li ovo znaci da vise nisam nevina i da je uspio tek tako jednostavno probiti himen, iako nije gurnuo ni pola od pola prsta

? Ili je samo ostetio ? Postoji li nacin da saznam to, bez odlaska ginekologu?