MOLIM VAS ZA ODGOVOR

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ankica99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 26, 2012 9:55 pm

MOLIM VAS ZA ODGOVOR

Post od ankica99 »

Zamolila bih za jedan odovor ili iskren posto ocigledno nece niko da mi kaze pravu istinu ma da sam se pomirila svime.Dali posle otsranjivanja grlica materice moz da se ostane u drugom stanju nekim recimo normalnim putem, nemoze ili ima neka druga teorija koju ocigledno ja neznam. Hvala vam unapred i zamoli la bi vas za odgovor.
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Re: MOLIM VAS ZA ODGOVOR

Post od Bokily »

ankica99 napisao:Zamolila bih za jedan odovor ili iskren posto ocigledno nece niko da mi kaze pravu istinu ma da sam se pomirila svime.Dali posle otsranjivanja grlica materice moz da se ostane u drugom stanju nekim recimo normalnim putem, nemoze ili ima neka druga teorija koju ocigledno ja neznam. Hvala vam unapred i zamoli la bi vas za odgovor.
Morate napisati o čemu se radi. Neka otpusna dijagnoza... da li je rađena konizacija ili je bila opsežnija operacija??? Zašto je to rađeno???
lyki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 20, 2011 9:25 am

Post od lyki »

Moja prijateljica je pre 10 god imala operaciju grlica materica, tj konizaciju. Imala je rak, ali je operacijom bolesno tkivo u potpunosti odstranjeno tako da posle toga nije imala nikakve terapije. Godinu dve posle konizacije, ostala je u drugom stanju prirodnim putem i rodila je zdravog decaka koji sada ima 7 godina i ide u prvi razred. Jedino sto su joj radili serklaz, da bi bili sigurni da ce izneti trudnocu do kraja.
Znaci odgovor na tvoje pitanje bi bio MOZE.
ankica99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 26, 2012 9:55 pm

Post od ankica99 »

lyki hvala puno na odgovoru naslusala sam se sve i svasta.Uradjena mi j konizacija jer sam imala CIN 3 i ostranjen grlic materice osecam se za sada dobro mada me za sada samo brine dali mogu da ostanem u drugom stanju prirodnim putem.
Odgovori