posle je poceo bol u gornjem delu stomaka oko zeludca sve to propraceno gomilom gasova.
doktor je uradio ultrazvuk i kks sa nekim testovima urina neznam sada napamet kojim(mislim bilirubini i sedimentacija) i konstatovao da mi je upaljena zucna kesa i da mora operacija.ja sam to odradio i proslo je nekoliko dana ok i onda su se simptomi vratili ovaj put sa potpuno istim bolom i u levom donjem delu trbuha kako i u desnom,a stolica je pocela da menja oblike i boje.
otisao sam kod drugog doktora koji mi je konstatovao helicobakter pilo,setajucu kilu na zelucu i gastritis na duo denumu.
od terapije sam dobio zumbacter sa sinacilinom i control lock koji sam nastavio da pijem i posle ovih jos mesec dana,da ne gresim dusu svi problemi su mi se sredili osim gasova koji ne prestaju kao i povremeni bolovi uglavnom sa leve donje strane kao i podrebarno sa leva.
sad mi je doktor rekao da najverovatnije imam iritiran kolon.
da napomenem izgubio sam oko 15 kg za 3 meseca sto zbog smanjenog apetita da ne bih imao probleme sa stomakom i kod praznjenja gde me nekad mnogo boli sa leve strane,sto zbog dijete na koju su me bacili.
sada imam zakazanu kolonoskopiju i to bez anestezije,a od lekova su mi rekli sam lexilium zbog nervoze.
ono sto mene interesuje je da li neko moze da mi kaze nesto o nekim lekovima za bolove ili da li da idem kod nekog drugog doktora posto je vec postalo ozbiljno da smeta i meni i ukucanima.
molim vas pomozite