Bol pri odnosu
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 12:47 am
Bol pri odnosu
Da li bi neko mogao da mi pomogne?...već godinu dana imam redovan "odnos" sa partnerom, ne koristimo nikakvu zaštitu, već on svaki put svrši vani ( Koliko je to dobro i sigurno, s obzirom da ne zelim jos da zatrudnim)... Međutim mene brine to što imam određen bol, kada prodre malo dublje...inače pre godinu dana meni je bio prvi put, nisam krvarila nikako ( da li je to OK)... Puno hvala, unapred.
Re: Bol pri odnosu
cao
ne bih previse da te zabrinjavam,ali ja sam imala slican problem..Preporucila bih ti da odes kod ginekologa da ti uradi ultrazvuk,jer se meni bol desavao zato sto mi je ultrazvuk pokazao da sam imala vodenu cistu tj.endometrioznu cistu...Nista strasno,uz odgovarajucu terapiju lekovima -nestane..Ili samo moze biti da ti je previse mala materica
U svakom slucaju,otidi do svog lekara..
Pozdrav,javi sta je bilo

ne bih previse da te zabrinjavam,ali ja sam imala slican problem..Preporucila bih ti da odes kod ginekologa da ti uradi ultrazvuk,jer se meni bol desavao zato sto mi je ultrazvuk pokazao da sam imala vodenu cistu tj.endometrioznu cistu...Nista strasno,uz odgovarajucu terapiju lekovima -nestane..Ili samo moze biti da ti je previse mala materica

U svakom slucaju,otidi do svog lekara..
Pozdrav,javi sta je bilo

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 12:47 am
Ej hvala na savetu! Nisam još bila ginekologu...Možeš li mi reći da li si imala još neke simptome koji su govorili o cisti, ili je samo bol jedini znak
Ja ovako nemam nikakvih problema, imam redovnu menstruaciju i to je sve OK...
Hvala.

Hvala.

Cao,TBONB
ne,nisam imala nikakvih drugih siptoma...
Da li ti imas jos nekih?
Pozz

ne,nisam imala nikakvih drugih siptoma...
Da li ti imas jos nekih?
Pozz