Bol pri odnosu

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
To be or not to be
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 12:47 am

Bol pri odnosu

Post od To be or not to be »

Da li bi neko mogao da mi pomogne?...već godinu dana imam redovan "odnos" sa partnerom, ne koristimo nikakvu zaštitu, već on svaki put svrši vani ( Koliko je to dobro i sigurno, s obzirom da ne zelim jos da zatrudnim)... Međutim mene brine to što imam određen bol, kada prodre malo dublje...inače pre godinu dana meni je bio prvi put, nisam krvarila nikako ( da li je to OK)... Puno hvala, unapred.
lotos @
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2012 11:25 am

Re: Bol pri odnosu

Post od lotos @ »

cao :)
ne bih previse da te zabrinjavam,ali ja sam imala slican problem..Preporucila bih ti da odes kod ginekologa da ti uradi ultrazvuk,jer se meni bol desavao zato sto mi je ultrazvuk pokazao da sam imala vodenu cistu tj.endometrioznu cistu...Nista strasno,uz odgovarajucu terapiju lekovima -nestane..Ili samo moze biti da ti je previse mala materica :)
U svakom slucaju,otidi do svog lekara..
Pozdrav,javi sta je bilo :)
To be or not to be
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 12:47 am

Post od To be or not to be »

Ej hvala na savetu! Nisam još bila ginekologu...Možeš li mi reći da li si imala još neke simptome koji su govorili o cisti, ili je samo bol jedini znak :-? Ja ovako nemam nikakvih problema, imam redovnu menstruaciju i to je sve OK...

Hvala. :wink:
lotos @
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2012 11:25 am

Post od lotos @ »

Cao,TBONB :)
ne,nisam imala nikakvih drugih siptoma...
Da li ti imas jos nekih?
Pozz
Odgovori