Planiram da ponovo krenem na "generalku" usta. Razmisljala sam da najpre prvo uradim digitalni ortopan, a zatim da sa tim odem kod nekog dobrog zubara. Medjutim, tu nastaje problem. Zubar kod kojeg sam ranije radila zube je otisao u penziju, a ne znam kod kog sada da odem i u koga smem da imam poverenja.
Molim vas da mi preporucite dobrog zubara (privatnika po mogucnosti) na Novom Beogradu, najbolje u blizini Piramide, a u obzir dolaze i ordinacije u Zemunu i eventualno u centru Beograda. Ako navodjenje imena i ordinacija nije dozvoljeno, dobrodosle su informacije i preporuke i na PP.
Takodje, ne znam da li se na ortopanu mogu videti sve promene unutar zuba (moze li se videti pocetak karijesa pre nego sto se i spolja manifestuje) i ispod plombi, tj. da li ima svrhe da ga uradim?
Koja je prosecna cena popravke zuba (popravka sa anestezijom i stavljanje bele plombe) u Beogradu i okolini? Malopre sam u oglasima nasla telefon nekog stomatoloskog centra na Novom Beogradu i rekose mi da je kod njih cena plombiranja 2.000 dinara, a to mi nesto zvuci mnogo, ili se mozda varam?

Hvala unapred na odgovorima !!!