Problem sa manjkom kilograma

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Cat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem sa manjkom kilograma

Post od Cat »

zondulag napisao:surutka je odlicna tako kazu studije e sad praksa...u praksi smrdi i tera na gasove i stalno trcanje u klozet.gazirani sokovi jesu industr. secer i ''uzas'' kako neko rece,ali su garant brzog zdravog gojenja bez mnogo suvisnih kalorija.opet sve se to moze ishranom takodje srediti,dosta jaja majoneza i masne hrane,testa i eto.ne znam sto neko mora da vezba da bi nabacio misicnu masu kad je ovako daleko lakse.

Zdravo gojenje malo sutra. Najpre, ta količina prostih šećera užasno iritira pankreas i odličan je put u dijabetes tip 2. A masna hrana poveća masnoće u krvi i eto lepe najave infarkta za koju godinu.

Druga stvar, uz bilo kakvu ishranu, bez neke fizičke aktivnosti dobija se samo salo. A nije baš svejedno da li čovek sa istom kilažom ima 15, 20 ili 30% masti u telu, naročito ako je u pitanju veći dobitak na težini.
mila odmila
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2012 11:51 am

Post od mila odmila »

Postovani, zelela bih da vas zamolim da mi izadjete u susret i odgovorite na pitanje. Imam jedan, moglo bi se reci, ozbiljniji problem. Pre vise od mesec dana prrimetila sam da naglo mrsavim. Nekako mi se cini da je to postalo ucestalije bar u ovih poslednjih par dana. Nije mi jasan razlog tog mrsavljenja. Dobro jedem, pazim sta jedem i nikada ne preskacem obroke. U pauzama jedem voce, ali i pijem dosta tecnosti. Zdrava sam, nisam depresivna, imam dobar san. Molim vas kazite mi sta nije u redu sa mnom?
To be or not to be
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 12:47 am

Post od To be or not to be »

Svi bi da mršaju, a ja bih da se malo ubucim Nije da mi nesto pretjerano smeta moja trenutna kilaža, ali isto bih voljela da dodam koje kilo...Visoka sam 161 cm, i teška 46kg...moja standardna težina, ne mijenja se...Imam veoma brz metabolizam, zaista jedem sve, i volim sve da jedem, a posebno slatkiše Ponekad sam pravi gurman, volim dobro začinjenu hranu, i uživam u hrani..jedem za volju, nikada se ne prejedam...ali mi nije jasno kako se ne gojim, a voljela bih koje kilce više MOLIM VAS DA MI POMOGNETE, NA KOJI NAČIN BI MOGLA USPORITI SVOJ METABOLIZAM, AKO TO MOZE BITI IZVODLJIVO???
Odgovori