Necuveno.....za sve stomatologe(pogledajte)
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Necuveno.....za sve stomatologe(pogledajte)
U drzavnoj sluzbi naplacuju izradu proteze deci koja imaju vojno osiguranje,i to cak skuplje nego kod privatnika,i jos moraju sami da donesu zice i da cekaju najmanje 4 meseca posto nema materijala tamo kod njih.............INTERESUJE ME MISLJENJE STOMATOLOGA OVDE........
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
Re: Necuveno.....za sve stomatologe(pogledajte)
a jos nesto,moja drugarica koja ima normalno osiguranje je otisla i kroz sedam dana je dobila protezu,nije morala da ceka,nije morala da kupuje nista,smao je platial regularnu participaciju..............I AJDE MI VI SAD RECITE GDE TO IMA,nigde samo kdo nas
Gde je to "tamo kod njih"?Ivanna Kraljica napisao:U drzavnoj sluzbi naplacuju izradu proteze deci koja imaju vojno osiguranje,i to cak skuplje nego kod privatnika,i jos moraju sami da donesu zice i da cekaju najmanje 4 meseca posto nema materijala tamo kod njih.............INTERESUJE ME MISLJENJE STOMATOLOGA OVDE........
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
pa u domu zdravlja
tu ti lekari nisu nista krivi.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
da,jos nisam rekla,da ta ista zubarka radi i kod mog stomatologa privatno..
pa to nema nigde an svetu.........
pa to nema nigde an svetu.........
mene zanima zasto i kako to u nijednom domu zdravlja, VMA, studentskoj poliklinici, nece da vam urade fiksnu protezu ali ce zato da vam daju vizit kartu da uradite privatno