Kasni mi menza

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Maraiola
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 16, 2012 9:06 pm

Kasni mi menza

Post od Maraiola »

Imam ili sam imala probleme sa policisticnim jajnicima(to su mi ustanovili kad sam odradila hormone). Radila sam pre par dana ultrazvuk,doktor kaze da je sve ok,da ne bi rekao da imam policisticne jajnike. Rekao mi je kad dobijem menstruaciju da ponovo odradim hormone. Zadnju menst sam imala 9.02. Jos nisam dobila,a imam ceste odnose bez zastite,ali ne u mene. Kad imamo odnose imamo za vece po 2,3 puta uzastopno bez,ali van. Jel postoji mogucnost da sam u drugom stanju. A pritom pijem vec 2 meseca mesavinu caja hajducka trava,neven i kopriva.
suncica11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 15, 2011 11:27 pm

Re: Kasni mi menza

Post od suncica11 »

Ne znam zasto je toliko rasireno medju ljudima da odnos koji se ne zavrsi u partnerki moze da bude bezbedan, naravno da i takav nosi rizik od trudnoce... Mozda sada ne zatrudnite, nekad se mozda desi... Muskarac luci male kolicine spermatozoida i pre zavrsetka... Tako da, koristite kondom.
Odgovori